Matrimoniale

Cu cine vei pasi la altar, in functie de zodia ta

By septembrie 12, 2013 No Comments

vrei-sa-fii-sotia-meaViitorul este un mister pentru noi toti, insa il poti influenta, alegand cu atentie cu cine vei pasi la altar. Daca te vei concentra pe gasirea unui partener cu adevarat compatibil cu tine, vei constata ca astrele ti-au aratat inca de cand te-ai nascut cine iti este sortitul. Iata ce indicii iti ofera horoscopul in acest sens!

Berbec
Portretul celui cu care vei face marele pas arata cam asa: este o persoana comunicativa, joviala, insetata de nou si aventura, ingenioasa, care nu incearca sa te domine si care te stimuleaza in permanenta, din toate punctele de vedere. Cu alte cuvinte, vei pasi la altar cu un nativ in Gemeni, daca iti propui sa gasesti un suflet pereche 100% compatibil cu tine.

Taur
Cel caruia ii vei spune cu bucurie “Da” in fata ofiterului starii civile este o persoana demna de incredere, care iubeste stabilitatea, este o fire pragmatica, foarte atasata de casa, loiala, statornica si iubitoare. Iti ofera spatiu atunci cand ai nevoie de el, iti intelege ambitiile si este un partener pe cinste in indeplinirea proiectelor personale importante. Acesta este nativul Fecioara!

Gemeni
Persoana care sa te completeze perfect si cu care ai face marele pas este perfect compatibila intelectual cu tine. Iubeste viata, socializarea, comunicarea si stie sa se bucure de lucrurile marunte. Iti poate aduce mereu zambetul pe buze, stie sa se “joace”, sa creeze, sa rosteasca mereu cuvintele potrivite si sa te stimuleze mental ca nimeni altul. Daca ai noroc si inspiratie, vei pasi la altar cu un nativ in Balanta!

Rac
Sufletul tau pereche, cu care vei pasi cu adevarat implinit la altar, este o persoana sensibila, spirituala, afectuoasa si atenta la simtirile tale delicate. Stie sa iti inteleaga schimbarile de dispozitie, pentru ca ea insasi le experimenteaza. Este alaturi de tine la bine si la rau, da dovada ca iti merita increderea si stie mereu sa te scoata din paharul cu melancolie. Aceasta persoana este nascuta in zodia Pesti.

Leu
Persoana care te va face cu adevarat fericit pentru intreaga viata este la fel de pasionala ca tine, te stimuleaza si te inspira, are un optimism molipsitor si iubeste cu ardoare libertatea, aventura si cunoasterea de oameni noi. Viata alaturi de ea nu este niciodata afectata de monotonie. Acest misterios nativ este Sagetatorul!

Fecioara
Visezi la o casnicie fericita? O vei avea cu un partener muncitor, ambitios si pragmatic, cu un statut social inalt, preocupat de frumusetea si armonia caminului. Cel cu care vei pasi cu bucurie la altar va fi demn de admiratia ta, cult, rabdator si conservator, cu care vei trece foarte usor peste neintelegeri. El este nativul in Capricorn!

Balanta
Vei face marele pas cu cineva care sa iti satisfaca pe deplin nevoile si caruia sa ii intorci din plin favorul. Aceasta persoana emana o incredere de sine fascinanta, ii adori ambitia si determinarea, intrucat iti compenseaza firea nesigura. Cu acest suflet-pereche simti ca rezonezi mental si sexual 100%. El este nativul in Leu!

Scorpion
Greu iti gasesti linistea alaturi de o singura persoana, dar cand o faci, aceasta este o fire sensibila, care se lasa dominata, iti accepta personalitatea complexa si adanca, te satisface sexual pe deplin supunandu-se dorintelor tale si iti intelege aplecarea catre latura spirituala si mistica a vietii. Aceasta este nascuta in Pesti!

Sagetator
Vei avea o casnicie fericita cu o persoana vesela si optimista ca tine, cu imaginatie bogata, idei multe si surprinzatoare. Partenerul tau stie sa te stimuleze intelectual, iubeste oamenii si socializarea si este mereu gata de o discutie cu tenta filosofica. Sufletul tau pereche este nascut in Varsator.

Capricorn
Iti plac persoanele stabile, ambitioase, care nu se multumesc cu putin. Aceste calitati se regasesc si in profilul celui cu care vei pasi la altar cu siguranta. Sufletul tau pereche este capabil sa iti ofere o relatie de cuplu interesanta si fructuoasa, iar zodia lui este Scorpionul!

Varsator
Persoana cu care vei face marele pas al casatoriei este cea deschisa mereu la experiente noi si interesante. Nu incearca sa te domine, iti intelege firea nonconformista, te “bombardeaza” cu emotii constructive si reuseste sa tina pasul cu tine. Nativul descris este cel din zodia Berbec.

Pesti
Cel fata de care iti vei asuma juramantul casatoriei este persoana dornica sa te ajute sa iti indeplinesti planurile, sa iti urmezi visele si sa evoluezi pe toate planurile. Va fi langa tine sa te asculte si sa iti dea un sfat bun. Acesta este nativul Taur!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply