Matrimoniale

Cum alegi cadoul de Craciun pentru un iubit nou

By decembrie 21, 2012 No Comments

Cu toate ca abia v-ati cunoscut pe site-ul de matrimoniale online, simti nevoia sa ii oferi iubitului tau un cadou de Craciun care sa il impresioneze si care sa ii arate ca esti interesata de el. Atunci cand doresti sa ii faci pe plac, cel mai potrivit lucru pe care il poti face este sa alegi un cadou simplu, nu foarte sofisticat, dar daruit din toata inima.

Poate nu se vede intotdeauna, insa barbatii apreciaza cadourile oferite cu pasiune si dragoste in acelasi timp, comparativ cu cadourile foarte scumpe, achizitionate in graba si care nu ii reprezinta sub nicio forma.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi cadoul de Craciun perfect pentru noul tau iubit:

1. Descopera ce il reprezinta

Iti poti da seama de caracterul iubitului tau inca din primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online. Astfel, iti poti da seama destul de usor de lucrurile care ii sunt pe plac si de cadourile care l-ar impresiona. Analizeaza cu atentie lucrurile pe care le spune si asa iti va fi destul de usor sa intuiesti ce fel de cadou ar fi mai potrivit pentru el in perioada sarbatorilor de iarna.

2. Gandeste-te la un cadou practic

Nu investi neaparat intr-un obiect decorativ sau unul care nu are nicio utilitate. Fii atenta atunci cand vorbesti cu el si incearca sa descoperi daca are nevoie de vreun obiect anume. Daca iti spune ca ii plac sporturile de iarna, ii poti oferi o placa sau un costum de ski. De asemenea, daca i s-a stricat ceasul, nu iti ramane decat sa profiti de ocazie si sa ii oferi un cadou pe care il va avea cu el tot timpul.

Ai grija insa ca ceasul ales sa se potriveasca cu stilul sau vestimentar. Eventual, atunci cand mergeti impreuna la cumparaturi, opriti-va in fata unei vitrine cu bijuterii si roaga-l sa iti spuna care este ceasul care ii place cel mai mult. Nu trebuie neaparat sa il achizitionezi pe acela, insa este bine ca macar sa iti faci o idee despre ce anume ii place.

3. Orienteaza-te catre gadgeturi

Oare mai exista vreun barbat care sa nu fie pasionat de gadgeturi? Probabil ca nu si cu siguranta si iubitul tau si-ar dori sa-si intregeasca colectia de gadgeturi, indiferent ca este vorba despre un smartphone nou sau un mp3 player. In functie de preferintele lui, dar mai ales de bugetul de care dispui, ii poti oferi un cadou pe care sa il aprecieze.

Daca nu esti sigura de alegerea pe care ar trebui sa o faci, ii poti cere sfatul chiar lui, intr-o discutie pe site-ul de matrimoniale online. Evident, nu trebuie sa ii spui ca nu stii ce cadou sa ii iei, ci ca ai urmatoarele variante pentru fratele tau sau ca prietena ta cea mai buna nu este hotarata asupra cadoului pentru iubitul sau.

4. Fa-i o surpriza neasteptata

In loc de un cadou oarecare, ii poti face o surpriza la care nu se asteapta. “Rapeste-l” si du-l intr-o cabana la munte, unde sa fiti doar voi doi sau macar la un restaurant despre care ti-a povestit pe site-ul de matrimoniale online si despre care stii ca ii place foarte mult. Tine cont insa si de planurile pe care ar vrea sa si le faca sau si le-a facut deja de sarbatori. Nu ai vrea sa fii tu cauza pentru care nu si-a facut aparitia programata la cina de Craciun in familie.

Tu ai achizitionat deja cadoul pentru iubitul tau sau inca nu te-ai hotarat? Care este suma pe care vrei sa o aloci si care sunt cadourile la care te-ai gandit?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply