Matrimoniale

Cum alegi costumele de Halloween pentru cuplu

By octombrie 21, 2013 No Comments

couples-pumpkin-costumesPetrecerile de Halloween pot oferi multa distractie pentru cupluri, mai ales daca alegi alaturi de partener costume asortate, de cuplu. Afla poti face alegerea cea mai potrivita atunci cand vrei sa porti un costum special de Halloween alaturi de partener.

Inainte sa-i propui partenerului sa alegeti costume de cuplu, este important sa te pregatesti pentru compromisuri, dar si sa tii cont de durata relatiei. Chiar daca ai arata superb ca Angelina Jolie, pregateste-te pentru situatia in care partenerul nu vrea sa fie Brad Pitt.

Poate fi prea devreme in relatie pentru costume de cuplu?

Daca abia l-ai cunoscut pe un site de dating online si vrei sa petreceti impreuna o seara distractiva de Halloween, nu este o idee buna sa propui costume asortate.

Alegand costume de cuplu, va prezentati lumii practic ca un cuplu, iar acest lucru poate crea unele tensiuni daca ati avut doar cateva intalniri.

Costume de Halloween: de la vedete la cupluri de indragostiti celebre

Pentru a preveni astfel de probleme, este important sa analizezi exact subtextul costumelor alese. Daca v-ati cunoscut prin dating online in urma cu mai putin de o luna, un cuplu celebru de indragostiti nu este cea mai buna idee.

Combinatiile de costume de tip Romeo si Julieta sau Cezar si Cleopatra il pot speria pe partener, mai ales daca inca v-ati spus “Te iubesc”.

Cand abia ai inceput o relatie de dating online, opteaza pentru costume cu o conotatie diferita, costume amuzante, inspirate de hobby-uri si preferinte pe care le ai in comun cu partenerul.

Compromisul in alegerea costumelor de Halloween

Dupa o scurta relatie inceputa prin dating online, nu este intelept sa insisti ca ai gasit combinatia perfecta de costume si sa insisti ca partenerul sa se imbrace exact cum vrei tu.

Astfel de presiuni pot crea probleme la inceputul unei relatii si arata ca nu apreciezi prea mult valoarea compromisului. Indiferent daca ai o relatie pe termen lung sau abia ai cunoscut partenerul prin dating online, este important sa va distrati amandoi la fel de bine la petrecerea de Halloween.

Daca partenerul nu se simte bine in costumul ales de tine, ar putea fi morocanos toata seara, iar o cearta ar putea duce chiar la o despartire, dupa care vei cauta din nou prin dating online un partener potrivit.

Ai mers pana acum la vreo petrecere de Halloween alaturi de partener in costume asortate? Ati optat pentru cupluri celebre sau pentru costume mai neobisnuite?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply