Matrimoniale

Cum anulezi o intalnire

By octombrie 27, 2012 One Comment

Modul in care anulezi sau amani o intalnire poate spune multe despre tine, iar alegerile tale in astfel de momente pot chiar afecta viitorul relatiei. Indiferent daca este vorba despre intalniri online sau fata in fata, tine cont de cele mai importante sfaturi pentru contramandarea unei intalniri.

Anunta cat mai repede schimbarea de planuri

Cu cat partenerul este anuntat mai repede, cu atat isi poarte reorganiza mai bine planurile pentru ziua intalnirii. Situatiile de urgenta, in care anularea are loc cu doar cateva ore inainte de momentul intalnirii, sunt o exceptie. Daca le lasi sa devina regula, partenerul nu va fi incantat si ai putea chiar obtine o reputatie negativa pe un site de intalniri online.

Opteaza pentru un telefon, nu pentru un email sau SMS

Mediul in care ai stabilit intalnirea nu conteaza prea mult atunci cand alegi modul de a o anula: opteaza pentru telefon. Daca iti acorzi cateva minute pentru a anunta contramandarea telefonic, partenerul va aprecia asta mai mult decat un SMS sau chiar si un email. Comunicarea in scris, fie pe site-ul de intalniri online, fie prin alte mijloace, sugereaza faptul ca vrei sa pastrezi distanta si ca anularea intalnirii ascunde lipsa ta de interes.

Sugereaza o reprogramare clara

Atunci cand situatia impune doar o amanare si nu ai o scuza prea buna, poti propune pe loc un moment clar pentru reprogramarea intalnirii. Cand acest lucru nu este posibil, stabileste macar un moment de intalnire pe site-ul de intalniri online, cand puteti discuta si programa impreuna ocazia cea mai potrivita de reprogramare.

Nu minti daca poti fi prins

Foloseste cu mare grija motivele fictive invocate pentru a anula o intalnire. Daca minti si esti apoi prins, vei lasa o impresie foarte proasta. Atentie si la activitatile pe site-urile unde partenerul poate da de tine. Daca apari online pe site-ul de intalniri online sau accidental pe messenger dupa ce i-ai spus ca ai foarte mult de lucru, vei da impresia ca ai mintit.

Explica-i faptul ca regreti situatia

Uneori, un “Imi pare rau” nu este suficient pentru a anula o intalnire, mai ales daca este prima fata in fata cu un partener cunoscut pe un site de intalniri online. Exprima-ti sincer regretul pentru anulare si da-i de inteles ca abia astepti sa va vedeti intr-o noua zi sau la o noua ora.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply