Matrimoniale

Cum compui primul mesaj pentru dating online

By iunie 28, 2012 No Comments

Dupa profilul de dating online si poza pe care o alegi sa te reprezinte, primul mesaj este cel mai important factor ce contribuie la prima impresie pe care o faci pe un site de matrimoniale.

Din pacate, nu exista o reteta perfecta pentru primul mesaj de dating online, care sa asigure primirea unui raspuns, dar daca urmezi cateva sfaturi simple poti creste sansele obtinerii unui raspuns incurajator.

Scrie un mesaj de dating online relativ scurt

Primul mesaj va fi citit rapid. Daca il lungesti prea mult risti ca persoana care il citeste sa-si piarda interesul si sa-l abandoneze. Succesul in dating online depinde de cum reusesti sa te prezinti si sa-i abordezi pe altii scurt si la obiect, dar fara un stil telegrafic.

Foloseste o introducere inedita

De subiectul mesajului de introducere in dating online depinde, de multe ori, deschiderea acestuia. Evita “Buna” sau “Ce faci?” si incearca o abordare inedita pentru a-i atrage atentia asupra mesajului tau.

Evita complimentele legate de aspectul fizic pentru dating online

Complimentele legate de aspectul fizic nu sunt un ingredient de succes in primul mesaj pentru dating online. In afara de faptul ca sunt utilizate de multi, pot fi chiar neplacute atunci cand sunt exagerate. Fa complimente legate de interesele din profilul de dating online.

Mentioneaza informatii din profilul persoanei careia ii scrii

Daca mentionezi cateva interese sau hobby-uri pe care le ai in comun cu persoana careia ii scrii, ai sanse mai mari de a primi un raspuns. Mesajele prea generice par trimise unui numar mare de oameni.

Include si o intrebare sau doua

Pe baza a ceea ce ai citit in profilul de dating online al persoanei pe care o abordezi, arata-ti curiozitatea si, in acest fel, oferi un punct de pornire bun pentru raspunsul pe care il astepti.

Evita prescurtarile in primul mesaj pentru dating online

Greselile gramaticale si prescurtarile de SMS nu dau niciodata bine in primul mesaj de dating online. Dupa ce l-ai scris, citeste-l de trei ori inainte sa-l trimiti pentru a te convinge ca este potrivit.

Nu deschide subiectul “sex”

Cei mai multi utilizatori ai unui site de dating cauta o relatie, nu doar sex. Daca mentionezi ceva legat de sex in primul mesaj, ai sanse cu adevarat mari sa nu primesti niciun raspuns.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply