Matrimoniale

Cum cunosti barbati bogati prin dating online

By iunie 7, 2012 9 Comments

Platformele de dating online sunt un mediu excelent in care poti sa cunosti barbati bogati, daca aceasta este dorinta ta cea mai mare. Tot mai multe femei superbe si singure apeleaza la intalniri online pentru a-si gasi partenerul perfect, deoarece reusesc astfel sa economiseasca timp si energie.

Avantajele incitantului dating online vizeaza si posibilitatea de a gasi barbati bogati pentru formarea unui cuplu fericit, care sa fie si compatibili emotional si intelectual cu tine. In cautarea ta de intalniri online, poti gasi parteneri instariti, care apeleaza la dating online special pentru a intalni o companie feminina pe masura.

Iata cateva sfaturi utile prin care poti sa gasesti un barbat bogat pe site-urile de dating online, cu aceleasi intentii ca ale tale.

1. Fa-ti unui profil incitant

Schiteaza un profil de prezentare atragator pe o platforma de dating online, unde poti mentiona tipul de barbat de care esti interesata. Fa-ti o descriere relevanta pentru personalitatea ta, cu cele mai importante calitati. La portretul partenerului perfect, este ideal sa mentionezi ca te intereseaza intalniri online cu barbati bogati, cu un statut social inalt, deoarece te simti atrasa de adulti cu o viata profesionala de succes.

In acest mod, persoanele care te contacteaza au bifat deja aceasta cerinta si te selecteaza si ele, la randul lor, in functie de criteriul acestui interes specific.

2. Ilustreaza-ti corect profilul

Ai grija ce fotografii publici pe profilul tau de dating online. Ele trebuie sa exprime rafinament, bun gust, maturitate si senzualitate – calitati principale pe care barbatii bogati le cauta la femeile pe care le invita la intalniri online. Renunta la ipostazele ridicole, pozele infantile sau prea vulgare – femeile usoare se intalnesc peste tot.

Pune-te in valoare prin atitudine, alege o tinuta eleganta si rafinata, zambeste seducator si foloseste-ti expresia faciala compatibila cu personalitatea ta.

3. Cauta site-uri specializate

Pentru a-ti atinge mai usor publicul tinta, cauta site-uri de dating online specializate sau inscrie-te in grupuri de interes care sa te aduca mai aproape de barbatii bogati pe care ii cauti.

Daca preferi sa fii putin mai discreta, specifica in casuta – “Sunt interesat/a de” – intervalul de varsta vizat (in general, peste 30 de ani), venitul anual sau domeniul de activitate preferat pentru un eventual partener (sectorul business, aviatie, politica, imobiliare etc).

4. Selecteaza zonele de comunicare

Chiar daca nu este o regula fixa, zonele de comunicare sunt importante pentru intalnirea mai usoara a unui barbat bogat pe site-urile de dating online. Este lesne de inteles ca barbatii din ariile geografice dezvoltate vor fi mai instariti decat cei din zonele sarace.

Acelasi lucru se aplica si la nivelul tarii tale de origine: orienteaza-te spre zonele urbane mari, unde se afla cea mai mare concentratie de barbati bogati. Intalnirile online pot evolua cu usurinta catre relatii avantajoase in viata reala.

5. Rafineaza-ti gusturile

Barbatii bogati cauta o partenera inteligenta, activa si rafinata. In afara de tinutele bine studiate, intereseaza-te asupra institutiile de cultura in care isi petrec timpul liber oamenii instariti, viziteaza restaurantele scumpe din oras si pune-te la punct cu locatiile de distractie exclusiviste.

Mergi la golf, ski sau echitatie si imbunatateste-ti abilitatile de comunicare, pentru a fi sarmanta in conversatii.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply