Matrimoniale

Cum dai anunt la matrimoniale, in functie de zodie

By iunie 12, 2012 3 Comments

Intr-un anunt la matrimoniale, un Rac precizeaza ca isi cauta un partener pe viata, in vederea casatoriei. Pentru un Berbec, insa, un anunt la matrimoniale reprezinta o oportunitate de a gasi parteneri pentru distractie.

Matrimoniale Berbec

Berbecul are grija sa specifice cat de sexy este si cate talente are in dormitor. Persoana pe care o cauta este una dezinhibata, dornica de o aventura fara implicatii si responsabilitati.

Matrimoniale Taur

Taurul nu da un anunt la matrimoniale deoarece prefera sa iasa numai cu persoane pe care le cunoaste deja si despre care stie lucrurile esentiale pentru el: aspect fizic, avere, scop pe termen lung.

Matrimoniale Gemeni

Geamanul precizeaza in anuntul la matrimoniale ca isi doreste o persoana cu care sa poata vorbi, cineva care sa-i fie un bun prieten si companion de drum. Abia pe urma sunt informatii despre aspect fizic.

Matrimoniale Rac

Sunt slabe sanse ca un Rac sa apeleze la un serviciu de matrimoniale. Insa, daca o face, este numai pentru a-si cauta un viitor sot sau sotie. Familia ramane pe primul loc pentru un nativ Rac.

Matrimoniale Leu

Leii veritabili nu sunt niciodata singuri decat daca vor ei acest lucru. Exista, insa, si Lei atipici. Acestia se vor descrie elogios si vor enumara cerintele lor exigente, numai ca s-ar putea ca nimeni sa nu se califice.

Matrimoniale Fecioara

Fecioarele dau putine informatii despre sine deoarece sunt modeste si introvertite. In schimb, acestea vor preciza in anunt ca isi doresc o persoana care sa aiba nevoie de ajutorul lor, o persoana corecta, ordonata, serioasa.

Matrimoniale Balanta

Pentru o Balanta este complicat sa dea un anunt la matrimoniale deoarece acesti nativi isi gasesc cu greu o voce proprie. Cel mai probabil, Balanta isi va face o poza teatrala si va adauga citate in loc sa scrie cu propriile ei cuvinte ce vrea.

Matrimoniale Scorpion

Scorpionul nu da nicio informatie exacta sau adevarata despre el intr-un anunt pe un site de dating. Nativul va avea, insa, grija, sa precizeze ca sexul este important intr-o viitoare relatie cu cineva. Daca isi aleg o fotografie, in mod sigur privirea va fi una profunda, incisiva.

Matrimoniale Sagetator

Un Sagetator nu-si bate capul cu anunturile la matrimoniale. Daca se decide sa redacteze, totusi, un text, va da informatii imprastiate si sarace, bazandu-se pe inspiratia de moment. Nimeni nu isi poate da seama cine sunt si ce vor, de fapt, dintr-un astfel de profil.

Matrimoniale Capricorn

Capricornul redacteaza un anunt scurt, sobru, la obiect. Acest nativ nu apreciaza jocurile si se asteapta sa fie contactat numai de persoane la fel de serioase si de responsabile cum este si el. Este, insa, putin probabil sa mearga la o blid date dupa ce sunt contactati.

Matrimoniale Varsator

Varsatorul nu tine cont de nicio indicatie de bun simt privind siguranta personala si face un anunt dintre cele mai fanteziste sau nerealiste cu putinta. Cel mai probabil, profilul lui va arata foarte diferit de ceea ce este el ca persoana in realitate.

Matrimoniale Pesti

Pestii sunt ludici si interesati de distractie. Anuntul lor la matrimoniale este incitat, provocator, interesant. Acestia vor preciza ca sunt in cautarea unei persoane alaturi de care sa poata trai viata din plin. Detaliile concrete sau cerintele serioase lipsesc cu desavarsire.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply