Matrimoniale

Cum gasesti un barbat dornic de casatorie pe un site de dating online

By august 12, 2012 2 Comments

Pe un site de dating online poti gasi parteneri interesati de casatorie. Desi poate ca unii dintre barbatii care isi fac un profil pe un site de matrimoniale cauta un partener pentru sex, exista si persoane doritoare de o relatie de perspectiva, in vederea intemeierii unei familii. Afla cum sa gasesti un barbat dornic de casatorie printr-un serviciu de dating online.

1. Realizeaza un profil relevant

Cand realizezi profilul pe site-un de dating online, foloseste optiunile disponibile pentru a indica ceea ce te intereseaza. Poti preciza ca esti dornica sa cunosti un barbat in vederea unei relatii de lunga durata, in eventualitatea unei casatorii.

Poti mentiona, de asemenea, ca nu te intereseaza relatiile stric platonice si nici cele bazate pe sex. In acest fel, cei care iti vizualizeaza profilul vor sti la ce sa se astepte. In general, un barbat nu va face efortul ca contacteze o persoana de sex opus care isi doreste altceva decat vrea el.

2. Raspunde numai cererilor serioase

Barbatii interesati sa-si gaseasca o potentiala sotie pe un site de dating online sunt mai retinuti la inceput, deoarece vor sa evite dezamagirile. Daca cineva incepe sa flirteze cu tine din primul moment si sa para mai degraba interesat de sex, ignora persoana respectiva. In acest fel, vei descuraja orice barbati care nu corespund profilului tau.

3. Nu-ti fie teama sa fii sincera

Uneori poate parea un pas gresit sa spui cuiva de la inceput ca vrei o relatie serioasa, de viitor. Insa daca ai apelat la un site de dating online, inseamna ca nu ai gasit pe nimeni pana acum si cel mai probabil nu esti dispusa sa pierzi timpul.

Exista un moment in care doua persoane care se cunosc prin intermediul unui serviciu de dating online discuta despre intentiile fiecaruia. Acela este momentul in care sa fii sincera si sa spui ca-ti doresti o relatie de lunga durata, cu eventualitatea unei casatorii. Daca spui acest lucru nu inseamna ca-l constrangi pe acel barbat sa te ia de sotie. Pur si simplu ii explici clar ca nu te intereseaza un simplu partener de sex sau un amic cu care sa stai de vorba din cand in cand. In acest fel, nu vor exista mai tarziu discutii de tipul “Eu mi-am imaginat ca…”, “Eu am crezut ca …”, “Eu nu aveam de unde sa stiu ca …”.

4. Analizeaza semnalele

Cand cunosti pe cineva pe un site de dating online, este important sa observi detaliile pentru a-ti da seama cu cine stai de vorba. Un barbat dornic de casatorie va remarca la tine mai degraba statutul profesional sau va dori sa stie daca iti plac copiii decat sa-ti admire decolteul rochiei.

Cand cineva isi cauta un partener de viata pe un site de dating online, importante sunt elementele precum: starea civila, varsta, existenta sau absenta copiilor, profesia, orasul, scoala absolvita etc. Astfel de amanunte pot oferi o idee despre cat de potrivita sau compatibila este persoana respectiva. In cazul unei casnicii, un nivel asemanator de educatie sau un venit lunar stabil sunt factori importanti.

5. Afla motivele pentru care vrea o sotie

Nu este suficient sa gasesti pe un site de dating online un barbat interesat de casatorie. Este important sa stii si motivele lui. Exista barbati care nu pot trai singuri si prefera o casatorie, fie ea si de forma, numai pentru a avea o sotie, din diverse motive, inclusiv profesionale. Alti barbati poate isi cauta o sotie pentru a avea grija de ei la batranete sau pentru a le oferi o mama copiilor avuti dintr-o alta relatie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply