Matrimoniale

Cum impresionezi un barbat cunoscut pe un site de matrimoniale online

By septembrie 9, 2012 One Comment

In timp ce unele femei sunt atragatoare de la prima vedere, altele ii impresioneaza puternic pe barbati si ii motiveaza sa se prezinte cu adevarat onorabil pentru a le cuceri. Afla cum impresionezi un barbat cunoscut pe un site de matrimoniale online.

Impresia pe care i-o faci unui barbat incepe de la prima vedere, fie ca este vorba de doi straini intr-un club, fie ca este vorba de poza de profil pe site-ul de matrimoniale online. Dincolo de aspectul fizic, poti impresiona cu adevarat un barbat de la primele cuvinte sau prin primul raspuns la mesajul de matrimoniale online primit.

Nu-ti ascunde inteligenta

Unii barbati pot fi intimidati de inteligenta unei femei, dar sunt tot mai putini si nu sunt la mare cautare. Cei mai multi barbati apreciaza o femeie inteligenta, care ii impresioneaza prin cunostintele si logica ei intr-un mod discret, nu intr-un mod arogant.

Nu-ti ascunde inteligenta si nici studiile, deoarece un barbat intelept, care merita sa-ti devina partener, intelege ca orice calitate a parteneri devine un atu pentru cuplu.

Raspunde la glume cu glume

Simtul umorului este important pentru multi barbati si faptul ca te poate face sa razi il poate face pe barbatul intalnit prin matrimoniale online sa se simta atragator si apreciat.

Daca ai de-a face cu un barbat care face glume proaste, nu te simti obligata sa-l suporti, dar atunci cand te face sa razi cu adevarat, raspunde-i si tu la glume cu glume. Tine cont de faptul ca, pe un site de matrimoniale online, glumele pot fi mai dificil de interpretat, deci nu exagera nici tu nu umorul atunci cand risti sa-l jignesti.

Discuta hobby-urile tale

Hobby-urile sunt foarte importante pentru barbati, iar o femeie care nu numai ca are hobby-uri, dar este si foarte pasionata de ele, ii va impresiona pe cei mai multi barbati. Daca poti sa discuti in detalii profesioniste pasiunea ta, la fel cum barbatii discuta despre masini sau sporturi, va fi de-a dreptul incantat.

Accepta cu eleganta diferentele de pareri

Diferentele de pareri pot cauza tensiune intre doi straini care abia incep sa comunice prin mesaje pe un site de matrimoniale online, dar disponibilitatea ta de a le accepta in mod elegant poate fi foarte pretuita de barbati. Cand el iti respecta parerile, acorda-i si tu aceeasi consideratie atunci cand parerea in cauza nu include un conflict fundamental cu valorile tale.

Fii fericita in pielea ta

Femeile vulnerabile nu atrag genul de barbati care sa le pretuiasca si sa le ajute sa-si depaseasca problemele. Daca pari nefericita sau neimplinita, ar putea fi interesat de o relatie sexuala de scurta durata, dar nu-i va trece prin cap sa aiba o relatie serioasa cu o femeie care are nevoie de validare continua. Fii fericita in pielea ta si il vei impresiona.

Arati bine in orice situatie, de la elegant la casual

Daca poti arata la fel de bine in tinute elegante si in tinute casual, il vei impresiona prin stilul tau. Impresia lui despre garderoba ta incepe cu pozele din profilul de matrimoniale online, deci asigura-te ca folosesti poze cu stiluri vestimentare diferite, in care arati cu adevarat bine.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Riya spune:

    Va rog sa oferiti mai multe dtielai pentru a va putea oferi un raspuns complet.(id comanda, nr factura)Site-ul functioneaza corect insa pot exista mai multe motive pentru care nu ati putut returna produsele.

Leave a Reply