Matrimoniale

Cum iti cresti sansele de a gasi un partener potrivit

By septembrie 14, 2012 3 Comments

Odata ce ai hotarat ca esti gata pentru o noua relatie, afla cum iti cresti sansele de a gasi un partener potrivit, fie prin intalniri online, fie printr-o relatie dezvoltata in mod spontan dintr-un loc neasteptat.

In cautarea partenerului potrivit, cel mai mare obstacol poti fi chiar tu, atunci cand dai dovada de comportamente ce-ti submineaza eforturile de a avea o relatie reusita. Iata 4 moduri in care iti poti creste sansele de a gasi un partener potrivit, prin intalniri online sau prin alte metode.

Renunta la asteptarile nerealiste

Cand cunosti pe cineva alaturi de care pari sa ai o compatibilitate ridicata, asteptarile pot deveni rapid nerealiste. La fel cum nu te poti astepta la o crestere salariala in prima saptamana la un nou loc de munca, nu este intelept nici sa ai asteptari uriase de la cel alaturi de care ai avut cateva intalniri online si una singura fata in fata. Tempereaza-ti asteptarile si lasa-l pe celelalt sa te surprinda in mod placut.

Inarmeaza-te cu perseverenta

Dupa un esec sentimental sau o experienta de intalniri online nereusita, cea mai fireasca reactie este renuntarea. Chiar daca pare o alegere rezonabila, nu este deloc utila pe termen lung. Inarmeaza-te cu perseverenta atunci cand vrei sa gasesti partenerul potrivit, fie prin intalniri online fie prin flirt intr-un bar sau club. Poti trece prin multe dezamagiri inainte sa gasesti partenerul potrivit, care te va face sa uiti eforturile depuse in cautarea lui.

Evita influentele neplacute

Cand apropiatii te descurajeaza fie cu privire la intalniri online, fie legat de sansele de a mai gasit un partener potrivit, incearca sa te distantezi de influenta lor in domeniul vietii tale sentimentale. Sfaturile celor din jur pot fi utile de multe ori, insa atunci cand ai de infruntat un val de negativitate concentrat asupra fiecarui partener si asupra eforturilor tale de a incepe o relatie, nu mai tine cont de parerea celor care vad numai partea goala a paharului.

Renunta la negativitate

Poate cel mai important pas pentru a gasi un partener potrivit prin intalniri online sau prin cunostinte si prieteni este sa renunti chiar tu la negativitate. Odata ce iti impui sa nu te lasi prada momentelor de descurajare si adopti o atitudine pozitiva, acest lucru va deveni o alta caracteristica atractiva, ce te poate ajuta sa gasesti un partener potrivit.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • calibru spune:

    femeile an ziua de azi vor bani si numai bani an rest nu stiu alceva

  • Anonim spune:

    oau……
    explici ce vrei de la inceput….si te intalnesti fata in fata cu un om curios, fff curios…si in momentul 2 spune sincer sti sant casatorit…ramai masca….si tb sa mergi mai departe…unde?
    aici e o fauna diversa….dar tot am sperat in oameni ok…nu cred ca mai exista…

Leave a Reply