Matrimoniale

Cum iti dai seama ca este sufletul tau pereche, in functie de zodia ta

By august 5, 2013 2 Comments

cupluNu stii inca daca barbatul cu care iesi de ceva vreme poate fi persoana alaturi de care ai putea sa imbatranesti fericita? Exista cateva asteptari inconstiente pe care le ai de la partenerul tau de viata, dictate intr-o mare masura de zodia in care te-ai nascut. Iata cum iti dai seama daca ti-ai intalnit sau nu sufletul pereche!

Berbec
Pentru tine, barbatul care te face fericita cu adevarat este cel care se lasa dominat, insa da dovada de ambitie si determinare, este o fire dinamica, luptatoare si spontana. Trebuie sa te determine sa il admiri si sa ai confortul ca te poti baza oricand pe cuvantul lui.

Taur
Stii ca ti-ai intalnit sufletul pereche, atunci cand barbatul de langa tine prefera sa-si petreaca timpul liber in doi, alaturi de tine, in confortul locuintei proprii. Apreciezi partenerii stabili, loiali si afectuosi, capabili sa iti ofere o viata confortabila si linistita.

Gemeni
Sufletul tau pereche este cel care nu se teme niciodata sa isi impartaseasca gandurile, emotiile si asteptarile. Ai nevoie de comunicare nemijlocita, de un schimb constant al ideilor, de sprijin intelectual si un umar pe care poti sa plangi oricand, fara sa fii judecata. Compatibilitatea mentala este cea mai importanta pentru tine.

Rac
Pentru tine sufletul pereche este barbatul care stie sa te respecte, sa iti menajeze sentimentele si sa iti inteleaga natura schimbatoare. Ai nevoie de un partener loial, linistit, calm si iubitor, mereu dornic sa iti ofere tandrete si senzatia ca esti in siguranta. De asemenea, este important ca el sa aiba o stabilitate financiara multumitoare.

Leu
Fara doar si poate, sufletul tau pereche are portretul barbatului puternic si admirat de toti, un adevarat Hercule printre muritori. Trebuie sa arate perfect, sa aiba un job respectabil, sa te inconjoare de lucruri frumoase si sa stie sa te admire constant. Vrei sa simti o mandrie aparte cand esti langa el.

Fecioara
Pentru tine, sufletul pereche este un barbat matur, extrem de responsabil, disciplinat, cult si cu un sistem de valori bine stabilit. Buna cuviinta ii caracterizeaza imaginea si comportamentul, astfel ca nu iti este niciodata rusine sa te afisezi cu el. Trebuie sa fie la fel de ambitios si muncitor ca tine!

Balanta
Pentru o balanta, barbatul ideal stie sa se transforme constant, in functie de dorintele tale. Sufletul tau pereche va sti cand este cazul sa fie amuzant, serios, spontan, romantic sau jucaus. Se ridica la nivelul tau de cultura, este intotdeauna un partener excelent de discutii si iti impartaseste viziunile generale despre viata.

Scorpion
Te incita barbatii care stiu ce vor si au sangele rece de a calca pe cadavre pentru a ajunge la un nivel superior. Sufletul tau pereche este un Don Juan indragostit exclusiv de tine, care iti spune in fiecare zi cat de mult te adora, te surprinde cu cadouri luxuriante, complimente si surprize exclusiviste.

Sagetator
Stii ca ti-ai gasit sufletul pereche, atunci cand barbatul de langa tine accepta sa isi asume toate responsabilitatile vietii si iti permite tie sa copilaresti in voie. Daca iti satisface micile placeri, iti ofera liniste si stabilitate si apreciaza la fel de mult stilul de viata relaxat si distractiv pe care il adori, ti-ai gasit jumatatea!

Capricorn
Sufletul tau pereche este un gentleman desavarsit, cu o profesie stralucita si maniere impecabile. Trebuie sa se comporte conform codului de bune maniere, sa te introduca in cercuri sociale inalte, sa iubeasca luxul si calatoriile. De asemenea, viata de familie trebuie sa fie o prioritate pentru el.

Varsator
Iubesti oamenii inteligenti, de aceea sufletul tau pereche trebuie sa aiba o minte stralucita. Vrei sa te surprinda constant cu idei inovatoare, sa fie adaptabil si flexibil, deschis la nou si compatibil cu viziunea ta despre lume. Sufletul tau pereche iti oglindeste intocmai personalitatea.

Pesti
Stii ca esti intr-o relatie cu sufletul tau pereche, cand barbatul de langa este sensibil, iubitor, spiritual si fidel. Ai nevoie de cineva pe care te poti baza in permanenta, o fire credincioasa, loiala si calda, alaturi de care sa iti gasesti linistea sufleteasca.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply