Matrimoniale

Cum iti gasesti prieteni online pe site-urile de matrimoniale Romania

By iulie 9, 2012 5 Comments

Site-urile de matrimoniale din Romania iti ofera posibilitatea nu doar de a-ti cauta perechea, dar si sa gasesti prieteni online. Daca nu te intereseaza aspectul amoros, insa vrei sa cunosti oameni noi, cu care sa comunici si sa legi prietenii, astfel de site-uri iti sunt de folos. Este important, totusi, sa stii cum sa-ti faci un profil astfel incat sa se inteleaga clar ceea ce te intereseaza.

Iata cum sa-ti gasesti prieteni online pe site-urile de matrimoniale Romania:

1. Cauta optiunile de prietenie

Pe site-urile de tip “matrimoniale Romania” exista mai multe optiuni de creare a unui profil, in functie de interesele utilizatorului: prietenie, relatie de lunga durata, casatorie, sex etc. Bifeaza optiunea de prietenie pentru ca cei care au aceleasi interese sa te gaseasca mai usor.

2. Realizeaza un profil inteligent

Profilul tau trebuie sa includa minime informatii personale, cum sunt numele si orasul in care locuiesti. Apoi, fa-ti o prezentare din care sa reiasa preocuparile tale, interesele, activitatile hobby-urile etc. De exemplu, daca iti place sa mergi la pescuit in weekend sau te pasioneaza cinematografia, acestea ar putea fi informatii care sa se regaseasca in profilul tau.

Nu uita in foarte mult in amanunte. Pe un site de tipul “matrimoniale Romania”, important este ca oamenii cu aceleasi interese sa te gaseasca cu usurinta. Odata ce vei incepe sa-ti faci prieteni, vei avea ocazia sa intri in amanunte, in masura in care iti doresti acest lucru.

Un lucru interesant pentru cititori ar fi un link spre blogul tau personal, daca ai asa ceva. Blogul pe care prezinti hobby-urile tale, gandurile sau activitatile care te definesc pot fi o alta modalitate de a te prezenta. Persoanele care iti vor citi blogul si vor constata ca aveti lucruri in comun ar putea sa comenteze la postarile tale si, astfel, se initiaza un contact.

3. Fotografia pe un site de matrimoniale Romania

Daca vrei doar sa-ti faci prieteni pe un site cu tematica “matrimoniale Romania”, atunci fotografia ta trebuie sa fie in conformitate cu acest scop. Renunta la pozele in care ai o privire seducatoare si la cele in care ai haine sexy. Adopta o tinuta casual, obisnuita, pentru o fotografie cat mai naturala. Nu inseamna, insa, ca nu trebuie sa arati bine sau sa te aranjezi. Pur si simplu te poti pune in locul persoanei care ar vedea o astfel de fotografie si sa te intrebi ce mesaj transmite. Vei sti, astfel, ce trebuie sa faci pentru ca fotografia ta sa fie atractiva, fara sa para ca ai cauta altceva decat prietenie.

4. Prietenie pe site-urile de matrimoniale Romania

Trebuie sa stii, insa, ca o relatie inceputa ca o simpla prietenie online poate sa evolueze spre altceva. De aceea, pe langa profilul pe care il faci, trebuie sa ai in vedere si ceea ce vorbesti cu acea persoana. Exista posibilitatea ca, in timp, sa-ti doresti mai mult de la acea persoana sau ea sa vrea mai mult de la tine. Fa tot posibilul sa te bucuri de noua cunostinta facuta si, in acelasi timp, sa-ti iei toate masurile de precautie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Vreau o prietena buna si tanara sub 21de ani care sa ma iubeasca

  • Jeff spune:

    Nicole, iti marturisesc ca nu am reiust sa’l citesc pe domnul Groff desi am vreo doua carti in casa. Nu simt ca rezonez cu ele (sau cu el). Foarte posibil ca ceva din carte sa fi atins ceva din tine. Nu te forta sa citesti In ce priveste radiestezia, este important la ce scoala ai facut cursurile. Dar detalii despre acest subiect iti propun sa le vorbim pe privat, adica pe mail.

  • Candra spune:

    Pot spune ca difera,depinde de ccauimstrnte,de varsta,daca e dupa voia Domnului,dar in ce consta prietenia la o varsta mai frageda este esential sa se tina cont de acordarea unui timp pentru a cunoaste daca acea persoana este cu adevarat ceea ce te completeaza. Trebuie rabdare in luarea fiecarei decizii ce poate afecta relatia intr`un mod sau altul.Intodeauna trebuie sa se gandeasca in perspectiva viitorului caci pe moment majoritatea tinerilor din zilele noastre se grabesc si se arunca intr`o relatie care mai tarziu degenereaza aducand doar sentimente negative si dezamagire care pot duce la alte stari si tot asa din cauza luarea deciziilor pripite!Da stiu o sa spuneti ca sunt negativ si ca iubirea se naste dintr`o data si ca nu trebuie sa ratezi momentul sunt sigur poate tine o viata!Dar pentru orice in viata si mai ales in relatiile in Domnu sunt anumite randuieli.Evident sarutul scurt (de drag) este bine venit!Dar celelate limite trebuie respecate,ma refer la sarutul adanc care este urmat de o atingere care pot provoca anumite stari care duc la altele Dumnezeu sa va binecuvanteze !

  • Siddharth spune:

    E interesant un sarut mai mic intai parca am fi in ramcela de la orange,daca azi acceptam un sarut mic generatia de maine va accepta mai mult,Ce lasi Generatiei din urma ta?Cred ca ar trebui sa dureze cat mai putin aceasta relatie, pentru ca de cunoscut un om nu o sa-l cunosti nici o data.Omul este intro contiuna schimbare ,nu stiu de ce marea majoritate intelegem ca trebuie sa cunoastem noi,ca trebuie sa alegem noi,ca noi suntem acei ce conducem, si cu Dumnezeu cum ramane?Daca noi facem totulDumnezeu ce mai are de facut?(nu vreau sa credeti ca trebuie sa fim naivi)Esecul apare tocmai din aceasta cauza ca privim gresit lucrurile,casatoria este o investitie contiuna in cel de langa noi nu este o intrare intrun loc unde nu mai faci nimic doar primesti.Cred ca ar trebui sa facem diferenta intre prietenie si logodna,cred ca ne lipseste relatia cu Dumnezeu ,ne lipseste calauzire si atunci incepem sa ne facem HAINE CA ADAM SI EVA dupa ce au pacatuit.Ne facem noi cum am mai auzit ,cum am mai vazut pe la alti si mai multne temem sa-l Facem sfetnic pe Dumnezeu.O pritenie = sinceritate si atentieo casatorie= tot ce doresti tie sa ti se faca, trebuie sa faciNoi le inversm,noi cautam perfectiunea,credem ca totul o sa fie roz,nu este asa, este o jertfire contiuna ,un ogor care daca nu-l lucri cresc spini.Sa nu cumva sa lucram ogorul altcuiva inainte de vreme!

Leave a Reply