Matrimoniale

Cum iti mentii partenerul fidel, in functie de zodia lui

By septembrie 25, 2013 One Comment

couple-cute-happy-love-smile-Favim.com-135727Loialitatea in cuplu este o virtute cu care nu toti indragostitii se pot lauda. Chiar si asa, masura in care partenerul tau iti ramane fidel este influentata si de capacitatea ta de a te ridica la asteptarile sale. Zodia persoanei pe care o iubesti te ajuta sa o determini sa iti fie fidela si deloc dornica sa caute fericirea in alta parte.

Berbec
Pentru a motiva un Berbec sa iti fie fidel, este foarte important sa reusesti sa iti traiesti viata la maxima intensitate si in ritm alert. Proactivitatea, entuziasmul si ambitia trebuie sa te caractezeze pe deplin, la fel si atitudinea prin care ii dai de inteles ca inca nu te cucerit complet si trebuie sa lupte pentru tine. In societate, incearca sa il faci sa se simta superior, “masculul alfa”.

Taur
Un Taur va ramane intotdeauna loial partenerului, cata vreme nevoile sale de baza ii sunt pe deplin indeplinite. Ofera-i stabilitate, ai grija sa aveti un camin confortabil, frigiderul plin de mancare delicioasa si disponibilitate desavarsita de a va satisface reciproc nevoile. Un Taur mai are nevoie si de previzibilitate intr-o relatie!

Gemeni
Gemenii se simt pe deplin impliniti intr-o relatie, atunci cand stabilesc o conexiune intelectuala desavarsita cu partenerul de viata. Ai grija sa ai mereu viziuni deschise despre viata, sa dai dovada de creativitate, spontaneitate, sociabilitate si imprevizibilitate. Lasa mereu portile comunicarii deschise si incearca lucruri noi in pat.

Rac
Racii sunt o zodie capabila de fidelitate in mod nativ, insa pot calca stramb, atunci cand sunt neglijati sau nu primesc afectiunea de care au nevoie. Incearca sa ii dai dovezi dese de iubire partenerului tau, sa imiti stilul de gatit al mamei sale si sa il coplesesti cu tandrete. Menajeaza-i sentimentele si respecta-i familia.

Leu
Leul simte nevoia sa fie adulat si admirat, asadar trebuie sa i se reconfirme in permanenta calitatile, pentru a fi cu adevarat fericit. Ai grija sa te imbraci cu stil, sa ii apreciezi eforturile si lucrurile bune pe care le face, da-i senzatia ca el este “seful” in relatie si nu va parasi niciodata cuplul vostru!

Fecioara
Un partener Fecioara poate duce la extrem perfectionismul si spiritul critic, asadar este nevoie sa ai o rezistenta sporita in fata acestei atitudini. Ai grija sa mentii mereu ordinea acasa, imbraca-te clasic si cu gust, exprima-te frumos si surprinde-l cu spiritul tau responsabil.

Balanta
Partenerul Balanta va ramane fidel, cata vreme va primi acele lucruri fara de care nu poate sa traiasca: o viata sociala bogata, timp liber petrecut in cercuri elitiste (la teatru sau la opera), multa pozitivitate din partea ta si generozitate, din toate punctele de vedere. Ai grija sa il pui mereu intr-o lumina buna, de fata cu persoanele importante pentru el.

Scorpion
Senzualitatea este foarte importanta pentru un nativ Scorpion, de aceea este important sa pui mare accent pe aceasta latura a personalitatii tale. De asemenea, este important sa participi activ la micile lui jocuri ale mintii, care ii alimenteaza apetitul pentru mister si subtilitati. Diversitatea in pat este o alta conditie, pentru a satisface cu adevarat un Scorpion.

Sagetator
Sagetatorii isi pretuiesc foarte mult libertatea, de aceea este important sa nu impui prea multe conditii in relatia cu acesti nativi. Fii oricand gata sa pleci intr-o escapada romantica la munte, accepta-i prietenii si nu te opune obiceiului partenerului tau de a se distra, cateodata mai mult decat este cazul.

Capricorn
Pentru un Capricorn, un partener pe viata trebuie sa ii impartaseasca ambitiile. Prin urmare, este nevoie sa lupti pentru o cariera fructoasa, care sa iti ofere si un statut social aparte. Ai nevoie si de cumparare, toleranta si multa rabdare, mai ales atunci cand te plaseaza pe planul doi, imediat ce intervine o urgenta la serviciu.

Varsator
Inventivitate si interese filosofice. Acestea sunt cele doua trasaturi de care ai nevoie pentru a-ti determina partenerul Varsator sa iti ramana alaturi. Incearca sa mentii in permanenta o conexiune intelectuala intre voi, incita-l la discutii profunde si pregateste-ti mereu argumente: acest nativ vrea sa ii stimulezi mintea, inaintea trupului!

Pesti
Pestii sunt fideli prin natura lor si se ataseaza repede de cineva, insa nu vor ramane intr-o relatie de cuplu, daca isi pierd increderea in partener. Este important sa ii impartasesti convingerile religioase, sa ii accepti familia si sa ii demonstrezi ca ai conceptii solide despre viata.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply