Matrimoniale

Cum poti avea mai mult succes la femei

By octombrie 8, 2013 One Comment

man-with-womenCa barbat, stii deja ca unul dintre scopurile tale in viata este sa cuceresti reprezentantele sexului frumos. Inveti acest lucru inca din copilarie sau din adolescenta si continui sa afli detalii si tehnici noi pana la maturitate, daca nu chiar toata viata. Dar trebuie sa recunosti ca nu ai intotdeauna succes la femei si ajungi sa fii gelos pe concurentii tai, pe care oricum ii consideri inferiori tie. Cum se poate ca ei sa aiba succes si tu nu? Ce au ei in plus fata de tine?

Daca vrei sa ai mai mult succes la femei, trebuie sa imbunatatesti cateva aspecte esentiale in ceea ce priveste infatisarea, comportamentul, atitudinea si comunicarea.

Schimba-ti look-ul
Schimbarea de look nu presupune doar sa te tunzi sau sa-ti lasi barba, ci si sa-ti reinnoiesti garderoba. Fie ca iti place sa recunosti, fie ca nu, femeile sunt atrase in primul de aspectul fizic al unui barbat, iar un look modern si ingrijit are mult mai multe sanse de a le starni interesul.

In acelasi timp, poti incerca sa-ti lucrezi corpul la sala, mai ales daca in ultima vreme ai acumulat cateva kilograme.

Socializeaza mai mult
Cu cat socializezi mai mult, cu atat sansele tale de a cuceri femei sunt mai mari. Insa pentru aceasta, trebuie sa profiti de fiecare ocazie care se iveste. Flirteaza, pune-ti in practica tehnicile de seductie si ai incredere in tine. Este important sa treci peste timiditate si peste gandul ca incercarile tale de a cuceri o femeie vor esua. Atunci cand ai o gandire negativa, nu reusesti sa scoti la iveala tot ce ai mai bun de oferit si poti rata ocazii importante de a-ti gasi o partenera.

Imbunatateste-ti tehnicile de comunicare
Comunicarea este esentiala atunci cand vrei sa cuceresti o femeie, astfel ca trebuie sa fii un excelent orator. Nu, nu trebuie sa ii vorbesti despre istorie, ci trebuie sa stii cateva lucruri de interes pentru femei, astfel incat sa poti empatiza cu ea.

Daca vrei sa o complimentezi, ar fi bine sa fii subtil si sa nu exagerezi, deoarece ii poti da de inteles faptul ca vrei sa ii atragi atentia.

Adopta atitudinea potrivita
Atitudinea ta trebuie adaptata in functie de tipul de femeie pe care vrei sa o cuceresti. Daca este foarte cocheta si eleganta, o vei cuceri cu o atitudine de domn, daca este glumeata si jucausa, o vei cuceri cu o atitudine cool, glumeata.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply