Matrimoniale

Cum reactioneaza barbatii cand insala si se dau de gol

By februarie 6, 2014 2 Comments

652x450_127547-ce-spun-barbatii-cand-insala-si-se-dau-de-golRelatiile pot traversa perioade dificile uneori. Chiar daca aceasta nu este o scuza care sa justifice infidelitatea, pare sa fie motivul cel mai frecvent al tradarii in cuplu. Consilierul matrimonial Marcelina Hardy a observat comportamentul barbatilor atunci cand insala si a reusit sa gaseasca un tipar al lucrurilor pe care le spun.

Barbatii spun cam aceleasi lucruri atunci cand insala, de multe ori inconstient. Iata la ce sa te astepti in acest caz!

1. Este doar o prietena
Ai observat ca are o noua “amica” in lista de prieteni sau in agenda telefonului, dar nu ti-a prezentat-o si nici nu are de gand? Este posibil ca aceasta cunostinta sa nu fie “doar o prietena”, ci o potentiala noua partenera.

2. Respecta-mi intimitatea, nu imi atinge telefonul
In realitate, nu mai suporta sa ii atingi telefonul de teama ca ai putea gasi mesaje de la noua cucerire sau chiar fotografii. Va invoca motivul intimitatii si te va face sa te simti vinovata.

3. Ma inseli, nu-i asa?
Da, barbatii care insala au tendinta de a-si acuza partenera ca face acelasi lucru. Acest lucru se intampla din cauza ca atunci cand tradeaza, incepe sa se gandeasca la faptul ca o poti face si tu la fel de usor.

4. Nu esti suficient de buna pentru mine
Atunci cand insala, partenerul tau va incerca sa se convinga de faptul ca tu nu esti suficient de buna pentru el. Este de la sine inteles ca nu va face acest lucru daca e indragostit. Te invinuieste tocmai pentru a-si justifica infidelitatea.

5. Pot sa imi spal singur hainele
In prima faza, ti se va parea dragut ca te ajuta. Dar nu acesta este scopul, ci tinerea ascunsa a urmelor de parfum sau de ruj care ar putea sa-i tradeze noua relatie.

6. Trebuie sa stau mai mult la serviciu
A inceput, brusc, sa aiba mult mai mult de lucru de la un timp. Intarzie mai mereu si acest lucru se intampla din cauza intalnirilor cu noua cucerire, nicidecum ca i s-ar pregati o avansare.

In ciuda faptului ca te-a inselat si ca ti-a spus toate aceste lucruri, atitudinea lui s-ar putea sa fie total opusa in momentul cand vei afla de tradare. De cele mai multe ori, barbatii sunt dezamagiti de partenerele noi, asa ca se vor intoarce cu coada intre picioare, spune Marcelina Hardy.

Daca ajungeti in acel punct, asteapta-te sa-ti declare dragostea sa nemasurata, sa-ti spuna ca nu vrea sa te piarda si sa te ridice-n slavi daca-l ierti.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply