Matrimoniale

Cum recunosti un profil fals pe site-ul de matrimoniale?

By iunie 14, 2012 4 Comments

Profilurile de pe site-urile matrimoniale nu sunt intotdeauna ce par a fi! Ele pot ascunde o multime de minciuni si identitati fabricate, care nu au nicio legatura cu persoana din spatele acestuia. Nu merge pe principiul “crede si nu cerceta” atunci cand contactezi un utilizator al carui profil ti-a creat o impresie buna. Investigheaza cu atentie semnele de pe site-ul de matrimoniale care dau de gol un profil fals!

Poze inspirate din lumea fotomodelelor si manechinelor

In cazul in care persoana din spatele profilului de pe site-ul de matrimoniale se identifica cu poze cu “miss world” sau cu “cel mai sexy barbat al planetei” si mai si insista ca el/ea este in poze cand il intrebi, este clar ca iti pierzi timpul si ca discutiile nu au rost.

Pozele false sunt principalele moduri prin care se da de gol majoritatea celor care isi “cosmetizeaza” profilul pe site-uri de matrimoniale.

Profil sarac in informatii si ascuns sub un pseudonim

Profilurile de pe site-urile de matrimoniale care sunt extrem de sarace in informatii cu privire la persoana din spatele lui si care pe langa asta mai folosesc si un pseudonim, in locul numelui real, ar trebui sa te puna pe ganduri.

O persoana interesata sa lege prietenii si sa-si gaseasca jumatatea pe un site de matrimoniale ar trebui sa fie ceva mai dedicata completarii si ingrijirii profilului. Pana la urma, profilul este “cartea de vizita” a persoanei respective, imaginea pe care o “vinde” in rima faza potentialei jumatati.

Daca este neglijat si neingrijit, inseamna ca respectiva persoana foloseste profilul in alte scopuri decat pentru a cunoaste si lega prietenii cu alti utilizatori.

Contradictii in informatiile prezentate in descrierea profilului

Multi utilizatori falsi de pe site-urile de matrimoniale au tendinta de a o da usor in bara cand vine vorba de crearea unui profil mincinos, dar atractiv.

In minciunile pe care le folosesc, acestia se contrazic in tot soiul de informatii simple. Un exemplu ar fi faptul ca declara ca au un anumit numar de ani si pun ca an al nasterii unul eronat, sau ca sunt dintr-o zodie anume, iar data nasterii spune cu totul altceva.

Urmareste cu atentie si investigheaza profilul, deoarece astfel de contradictii pot aparea cu usurinta si la nivelul institutiilor scolare pe care le-a absolvit sau a profesiei. Este clar ca daca cineva posteaza ca a terminat Facultatea de Istorie, dar pune la profesie medic, ceva nu se leaga, iar profilul este fabricat.

Profil complet, perfect, fara pata

Pe principiul “este prea frumos ca sa fie adevarat”, exista si profiluri de pe site-uri de matrimoniale perfecte, fara greseala, care par scoase “din cutie” si care descriu persoana ideala cu care ti-ai intemeia o familie.

Acesti utilizatori sunt inteligenti si pentru a nu da de banuit au grija sa nu exagereze in informatii si sa cosmetizeze prea mult profilul, dar nici sa ofere prea detalii prea putine sau neatractive.

Este vorba de tipul de caracterizare care ar atrage orice persoana de sex opus, prin simplitate si falsa naturalete.

Asadar, asculta-ti instinctul si daca iti spune ca este vorba de un profil fabricat, stai departe de el. Sau poti incerca sa testezi veridicitatea lui, intrand in discutie cu utilizatorul si verificand informatiile prin dialog. Minciunea are picioare scurte, iar daca minte, se va incurca la un moment dat in detalii, fii sigur de asta!

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • TANTA spune:

    cum stam cu userii falsi creati de admini pe bascalie ematrimoniale placere si altele ?

  • Catalin spune:

    Va dau in sfat in special barbatilor; NU VA MAI PIERDETI TIMPUL AIUREA PE SITE-URILE DE MATRIMONIALE INDIFERENT CE FEL SUNT ELE ,.NU VETI GASI NIMIC DAR ABSOLUT NIMIC!..Poti ajunge la probleme de tulburari psihice foarte grave obsesiv-compulsive .Cautati va rog pe net link-ul ”FEMEILE SI SITE-URILE DE MATRIMONIALE” si cititi-l neaparat! si veti vedea cat adevar se spune acolo.

  • Danny spune:

    Da, conteaza si catilatea prietenilor, dar acum depinde si cum ii alegi tu. Daca ai 5000 de prieteni, dar toti au nume ca e2809efrumushika rebelae2809d, sau alte derivate, bineinteles ca n-o sa primesti feedback-ul de care ai nevoie.Cat despre comunicare, Like-uri nu prea dau, dar cand am ceva de zis, zic. Iar cand cineva imi comenteaza mie, de cele mai multe ori raspund, sau dau macar un like, sa vada ca am citit comentariulc38ec5a3i place? +1

Leave a Reply