Matrimoniale

Cum sa aduci mai mult romantism intr-o relatie la distanta

By iulie 9, 2013 No Comments

423780_3191412784964_1749793657_nSa mentii dragostea si romantismul intr-o relatie la distanta pare un lucru destul de dificil in ziua de astazi, cand tentatiile sunt la tot pasul si mai ales cand partenerii duc vieti total separate. Exista insa solutii pentru a aduce pasiunea la cote maxime chiar si intr-un cuplu care isi traieste povestea de dragoste la distanta. Iata cateva dintre acestea:

1. Scrisorile raman mereu nemuritoare
Romanticii de demult chiar aveau dreptate. In aceste vremuri, in care totul se desfasoara extrem de rapid si in care tehnologia a evoluat atat de mult, sa scrii o scrisoare de dragoste ar fi un lucru extrem de rar si de inedit. Mesageria instant si e-mailul ne-au invadat viata, facandu-ne sa fim rapizi si succinti chiar si in momentul in care vrem sa ne transmitem sentimentele persoanei iubite.

Incearca sa iti surprinzi partenerul cu ceva inedit. Asterne-ti gandurile si sentimentele intr-o scrisoare reala si trimite-i-o prin posta. Chiar daca astazi au devenit demodate, scrisorile vor provoca intotdeauna un fior special.

De asemenea, poti opta chiar si pentru carti postale, cu un mesaj romantic ori pentru desene simpatice. Pe langa faptul ca il vor face pe partenerul tau sa zambeasca, acesta isi ca crea si o colectie impresionanta de suveniruri de care sa isi aduca aminte cu placere si nostalgie.

2. Prefaceti-va ca dormiti impreuna
Dupa ce ai trimis scrisoarea, foloseste-te si de noile tehnologii. Imaginati-va ca adormiti impreuna. Puteti realiza acest lucru utilizand retelele de socializare. Seara, inainte de culcare, puneti-va castile si impartasiti-va cele mai frumoase ganduri pana cand adormiti. Tehnologia avansata iti permite si luxul de a vorbi nelimitat, fara costuri piperate.

3. Trimiteti-va e-mailuri teste
Daca esti implicat/a intr-o relatie la distanta este foarte usor sa cazi in capcana conversatiilor banale de genul “Ce ai facut astazi?”, “Nimic interesant, tu?”. Incercati sa va rezervati cateva minute pe zi si sa va trimite-ti e-mailuri sau mesaje clasice care sa va amuze, dar care sa sa va ajute sa va si cunoasteti mai bine, precum “Daca ai avea o superputere, care ar fi aceea?” ori “Care sunt cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?”.

Aceste conversatii va vor apropia si vor fi mult mai mai pline de esenta. Ai putea descoperi multe lucruri interesante despre partenerul tau.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply