Matrimoniale

Cum sa ai o experienta de dating online cat mai placuta

By ianuarie 4, 2017 2 Comments

Fata de acum 10 ani, in prezent este ceva obisnuit sa ai un profil pe un site de dating. Drept dovada, Sentimente.ro are acum peste 1.400.000 de utilizatori.

Acum stim cu totii avantajele datingului online. Printe cele mai importante se numara:
Accesul la un numar mare de persoane, pe care nu l-ai avea in viata reala
Posibilitati multiple de a comunica
Posibilitatea de a intalni persoane compatibile, pe baza unor algoritmi

Dar cum iti poti face experienta de dating online cat mai placuta? Iata mai jos cateva idei pentru a o imbunatati:

1. Foloseste doar poze de actualitate si care te reprezinta
Alege-ti poze in care zambesti, in care faci lucruri care te caracterizeaza, poze care arata cine esti tu. Fii onest cu imaginea ta.
Poate parea superficial, dar un criteriu important de selectie este cel vizual. Iar daca pozele tale nu reflecta felul in care arati, e un fel de a “insela” potentialii parteneri.

2. Completeaza-ti profilul http://www.sentimente.ro/user/profile-edit/personal-info
Am mai spus asta, dar o vom repeta cat este nevoie: trebuie sa aloci timp sa iti completezi profilul, atat sectiunea “Despre mine” cat si “Ce caut”. Sunt zeci, sute de oameni care iti vizualizeaza profilul. Daca nu le arati nimic relevant, vor trece mai departe. Potentialii parteneri nu sunt atrasi de un profil gol.

3. Fii tu insuti
Nu incerca sa pari asa cum crezi ca ar trebui sa fii ca sa te placa altii. Fii tu insuti, fiindca mai devreme sau mai tarziu, personalitatea ta va iesi la iveala.

4. Citeste profilele potentialilor parteneri cu atentie
Asa cum tu ti-ai rezervat timp sa iti completezi profilul, la fel au facut-o si altii. Incearca sa intelegi ce au vrut sa comunice despre ei, pentru a determina in ce masura sunteti compatibili.

5. Nu-ti fie frica sa faci primul pas
Daca te intereseaza cineva, nu astepta sa te bage in seama, fa-o tu. Nu e nimic gresit in a face primul pas.

6. Fa astfel incat mesajul tau sa fie mai mult decat “Buna, ce faci?”
Atunci cand te intereseaza cineva, da-ti interesul sa creezi o conversatie de calitate. Cu un mesaj prea simplu, nu poti primi decat un raspuns general. Incearca sa gasesti ceva in profilul persoanei careia ii scrii la care sa faci referire (spre exemplu: “Am vazut ca nu ai animale de companie, si ma intrebam daca nu iti plac sau nu ai timp sa cresti unul.”) sau adu in discutie un subiect de actualitate cunoscut.

7. Ai rabdare
Oamenii au diverse obligatii in vietile lor. Datingul online nu este pentru toti prioritar. Asadar, nu e bine sa ai asteptari legate de promptitudine in conversatiile online. Oamenii iti vor scrie cand vor avea timp. Poti primi raspunsul intr-un minut, intr-o zi sau intr-o luna.

8. Nu lua respingerea personal
Singurele persoane care nu simt respingerea sunt cele care nu incearca sa cunoasca pe cineva. Nu lua respingerea personal.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply