Matrimoniale

Cum sa ai succes pe un site de dating online

By iulie 14, 2012 No Comments

Sa ai succes pe un site de dating online este o provocare, avand in vedere ca exista o concurenta destul de mare, din partea ambelor sexe. Daca vrei ca profilul tau sa fie cat mai atragator si sa atragi persoanele potrivite pentru tine, trebuie sa acorzi o atentie deosebita unor aspecte care tin strict de site-ul de dating online.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Fa-ti o poza reusita

Roaga un prieten apropiat sa iti faca cateva poze care sa te avantajeze. Ai nevoie de cateva poze de portret, in care sa iti fie incadrat doar chipul. Imaginile care incep de la bust in sus sunt si ele foarte potrivite.

Asigura-te ca incarci pe site-ul de dating online doar imagini foarte clare, in care apari doar tu. Evita sa pui ca poza de profil imagini cu flori, animale sau cu o alta persoana. De obicei persoanele fara poza de profil nu reusesc sa isi gaseasca un partener. Ceilalti useri de pe site-ul de dating online sunt destul de sceptici si nu vor sa socializeze cu o persoana a caror imagine nu o cunosc.

Imbraca-te intr-o tinuta neutra. Un tricou sau o camasa casual, simpla, este suficienta. Evita sa imbraci culori tipatoare si rezuma-te la alb, bej, crem sau gri. De asemenea, este de preferat ca fotografiile sa fie facute dimineata, inainte de ora 9, cand soarele este ideal pentru a face poze.

Completeaza informatiile esentiale

Scrie pe site-ul de dating online daca ai fost vreodata casatorit, daca ai copii, daca lucrezi si eventual in ce domeniu.

Completeaza rubrica de hobby-uri. Acestea sunt foarte importante, pentru ca in general oamenii isi cauta parteneri cu activitati similare sau cu activitati interesante, pe care le pot invata si ei cu placere.

Scrie daca esti interesat de sport, de fotografie, de calatorii, de lectura etc. Doar asa vei gasi partenerul potrivit pentru tine.

Fa-ti o descriere sincera

Pe site-ul de dating online, in campul in care ti se cere sa faci o descriere, insira cateva cuvinte care te reprezinta. Spune daca esti o persoana ambitioasa, care cauta o persoana intelegatoare, obisnuita, cu teluri comune. Spune ce fel de om esti, ce iti doresti si cum ai vrea sa fie persoana de langa tine.

Fii respectuos

Site-ul de dating online este un loc perfect pentru a demonstra ca esti o persoana educata si respectuoasa. Alege cu grija cuvintele pe care le scrii. Nu injura, nu face glume cu conotatie sexuala si evita sa iti bati joc de anumite persoane.

Incearca sa te rezumi la prospria persoana si la genul de partener pe care il cauti.

Ai grija la gramatica si exprimare

Lipsa unei exprimari corecte, coerente si prezenta greselilor gramaticale iti poate spulbera orice sansa de a fi cu o persoana inteligenta. Chiar daca sunt greseli facute din graba, oamenii de pe site-ul de dating online nu iti vor da a doua sansa. Citeste cu atentie maxima orice text pe care il postezi pe site-ul de dating online si verifica foarte bine asezarea virgulelor si a cratimelor. Chiar daca ele nu par importante, utilizarea gresita a acestora are un impact foarte mare asupra eventualilor parteneri.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply