Matrimoniale

Cum sa alegi restaurantul perfect pentru a o cuceri de la prima intalnire

By mai 28, 2013 No Comments

intalnireDaca ai cunoscut-o pe un site de matrimoniale vrei sa o cuceresti inca de la prima intalnire, trebuie sa te asiguri ca totul este perfect, de la tinuta si atitudine pana la felul in care arata restaurantul la care o inviti. Desi pare greu de crezut, atmosfera din restaurant poate avea o influenta pozitiva asupra partenerei tale si te poate ajuta sa o cuceresti mai usor. Insa pentru aceasta, trebuie sa stii cum sa alegi restaurantul perfect pentru prima intalnire.

Sa nu fie exagerat de scump
In primul rand, pentru a fi sigur ca partenera ta se va simti confortabil si nu va avea un sentiment de jena, este bine sa alegi un restaurant cu preturi nici prea mici, dar nici exagerat de mari. Chiar daca invitatia la restaurant a venit din partea ta, ea inca nu stie daca ai de gand sa platesti toata consumatia sau daca o vei lasa sa-si plateasca partea de nota. Un pret ridicat o poate face sa se simta stanjenita, asa ca alege o cale de mijloc.

Sa aiba o muzica ambientala pe fundal
Atmosfera din restaurant poate garanta succesul intalnirii sau, dimpotriva, poate strica totul. Restaurantul perfect pentru o intalnire romantica este cel in care muzica ambientala se aude pe fundal si va permite sa va auziti si sa discutati in liniste. Nu este indicat sa-ti inviti partenera la un restaurant in care muzica are un volum ridicat. Nu va veti putea intelege si veti tipa unul la altul in incercarea de a lega o conversatie.

Sa aiba o lumina difuza
Lumina difuza din restaurant si lumanarile aprinse pe masa creeaza o atmosfera romantica, eleganta, adica exact ceea ce ai nevoie pentru a o cuceri inca de la prima intalnire. O lumina prea puternica este mai putin incitanta si va poate scoate in evidenta micile imperfectiuni.

Sa aiba o mancare delicioasa
La prima intalnire, comandarea mancarii este de departe cel mai tensionat moment, deoarece poate dezvalui o multime de lucruri despre voi. Pentru a evita momentele stanjenitoare, in care cutitul nu taie friptura, te murdaresti cu sos sau trebuie sa te straduiesti mult pana ce reusesti sa iei o prima inghititura, este recomandat sa alegi o mancare gustoasa, dar care nu este banala. Un preparat din bucataria italiana sau cea mediteraneana ar putea fi cea mai buna alegere. De la prima intalnire nu ar trebui sa lipseasca o sticla de vin bun, care sa incununeze eforturile tale de a o cuceri.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply