Matrimoniale

Cum sa dai pe spate un barbat, in functie de zodia lui

By iulie 10, 2013 23 Comments

relatie-implinitaO tinuta, un zambet, un accesoriu, un parfum, o atingere – toate acestea sunt arme ale feminitatii de care barbatii sunt fascinati. Insa tu stii care este gestul sau trucul cu care iti poti innebuni numaidecat iubitul de placere si il poti tine langa tine pe termen lung? Descopera-i slabiciunea si citeste in astre care este trucul senzual dupa care se topeste fiecare zodie in parte!

Berbec
Berbecul vede femeia ca pe un bibelou de portelan, pe care-l pune cu generozitate la dispozitia privirilor tuturor, dar care ii apartine doar lui, ceea ce este foarte incitant pentru el. Daca vrei sa dai pe spate un Berbec, fii impecabila din cap pana in picioare si lasa-te admirata si dorita de toti din jur. Va fi afrodiziacul perfect pentru a-ti innebuni iubitul de placere.

Taur
Nativul din Taur are o pasiune pentru femeile care miros frumos si se ingrijesc cu atentie. Adora sa mangaie o piele catifelata si frumos mirositoare, un par senzual si parfumat si sa admire o manichiura perfecta. Este pretentios si foarte atent la detalii, iar secretul pentru a-l cuceri este sa fii mereu perfecta din cap pana in picioare!

Gemeni
Flirteaza tot timpul cu barbatul din Gemeni si va fi al tau pentru totdeauna! Ca sa il pastrezi mereu incitat, este important sa nu oferi ocazia monotoniei sau plictiselii sa se instaleze comod in relatia ta. Pastreaza jocurile senzuale, flirturile si alte trucuri sexuale in viata de cuplu in fiecare zi si vei cuceri iremediabil nativul din Gemeni.

Rac
Racul, acest semn de apa sensibil si aparent timid, este un mare admirator al feminitatii si al tuturor gesturilor si accesoriilor care definesc femeia. Da pe spate un nativ din zodia Racului, purtand tinute senzuale, care sa-ti defineasca feminitatea. Opteaza pentru materiale feminine – dantela, matase etc. in tinutele pe care le porti in dormitor si innebuneste-l cu puterea lor de seductie!

Leu
Leul adora femeia si ii contempla fiecare particica a corpului. Insa pentru a fi complet cucerit si extraziat, Leul are nevoie de o femeie tandra si pasionala, atat in aspect, cat si in comportament. Adopta un stil de imbracaminte cat mai feminim si defileaza in fata Leului aratand impecabil. Este suficient pentru a-l cuceri!

Fecioara
Mirosul este simtul cel mai accentuat al barbatului Fecioara si slabiciunea de care te poti folosi pentru a-l cuceri si fermeca rapid. Ai grija sa mirosi bine in fiecare zi si il vei face dependent de tine. Opteaza pentru arome florale, inspirate din natura, intrucat au efect afrodiziac pentru acest nativ.

Balanta
Daca barbatii din multe alte zodii pun accentul pe aspectul fizic, nativul Balanta este usor cucerit de un gest plin de senzualitate si tandrete. Ai grija la modul in care mergi, cum il atingi si la gesturile pe care le folosesti pentru a-l incita, intrucat sunt ingrediente de baza in reteta cuceririi unei astfel de zodii.

Scorpion
Scorpionul este o zodie foarte sexuala si plina de sex-appeal, dar careia ii place si misterul. Pe langa accentele sexy pe care trebuie sa le adopti in tinutele si comportamentul tau pentru a-l cuceri, este important sa creezi si inventezi tot soiul de jocuri misterioase in dormitor pentru a-l innebuni de placere.

Sagetator
Cel mai simplu truc prin care poti cuceri un Sagetator este sa fii tu insati in orice situatie! Sagetatorul gaseste naturaletea, curajul si creativitatea ca fiind extrem de senzuale la o femeie, iar cele care indraznesc sa se aventureze in experiente pline de adrenalina au un avantaj greu de depasit in ochii un astfel de nativ.

Capricorn
Fii dominatoare in pat si in orice joc cu tenta erotica sau senzuala pe care il adopti cu Capricornul! Desi adora sa fie “cocos” in viata de zi cu zi, prefera ca femeia sa ia atitudine si sa fie indrazneata in activitatile din spatele usilor inchise ale dormitorului.

Varsator
Varsatorul este un pasionat al miscarilor senzuale si a modului in care trupul femeii se unduieste pe ritmuri muzicale. Din acest motiv, dansul lasciv este secretul senzual cu care dai pe spate si cuceresti acest nativ.

Pesti
Fii provocatoare fara a-ti propune in mod special acest lucru si il vei da pe spate pe nativul din zodia Pesti! Nu te stradui prea tare pentru a fi sexy si senzuala in fata barbatului tau – o simpla iesire de la dus cu un prosop cazut intr-o parte si parul ud sau o camasa de-a lui purtata prin casa in timpul zilei sunt suficiente pentru a-i zapaci mintile.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • ..................... spune:

    Nam citit nimic in plus mai adevarat despre zodiac leu.

  • eu_singura_mereu spune:

    Mesaj pt Adrian Copaciu…
    Dragule e perfect valabil si pt voi barbatii…va atrag atentia femeile vaduve,cu masina cu un cont mare in banca,daca e si frumoasa…sunteti dati pe spate.Sa nu-mi spui ca esti atent la ,,mici” detalii ,cum ar fi IQ ei !!

  • john west spune:

    Ar fi o cale sa dai pe spate un barbat: lui sa-i placa pozitia asta, apoi, sa nu fie femeia asa cum este si, sa el sa se simta respectat, chiar si numai pentru faptul ca are ceea ce le trebie femeilor. Vorbesc voalat doar ca sa nu riu scriu cuvunte :sacre: aici, pe site-ul asta de c,,,,
    In rest, sa fie ok ceea ce nu poate fi ok!!!

  • spanu mihai spune:

    Nimic nu merge, decat normalul !
    Barbatia consta in calm, stapanire de sine, respectul fata de partener,demnitate si lipsa inhibarii.
    Comportamentul normal si cinstit, il simt femeile si vine si dragostea.
    Sexul e ceva normal si nu trebuie fortata nota.
    Sexul fara dragoste e un c***at !
    Ce cautati de fapt in viata ??
    Ce vreti sa fiti ??
    Sper ca, oameni asa cum ne-am nascut ! ATTN ! NU SUNT nici POCAIT nici HOMO !

    • ioana spune:

      felicitarile mele mihai! foarte adevarat.nici eu nu sunt lesby nici pocaita.

    • mariana spune:

      Bravo.ai pus punctul unde trebuie.Pe siteul asta,cautati de f….t sau o relatie sincera si curata?De f….t gasiti in parcari si pe marginea soselelor.Dati bani si luati de ei sculament ,paduchi lati si va mai distrugeti si casnicia.

  • vasile spune:

    No me gusta qhe ? no me da nombre qhene me da el Vot,-con foto por heplo??¿

  • Adrian Copaciu spune:

    Din pacate la virsta mea,se pare ca nu am nici o sansa,fiind bugetar,hahahaha,degeaba am studii superioare,hahaha,nu mai intereseaza pe nimeni,doar averea,mobila sau imobila,asta e!!!!

    • Anonim spune:

      Bravo ! Chiar asa se intampla …
      Oricum .., sper ca tu sa ai si noroc ca esti prea realist fatza de altii si .., meriti fie si doar pentru atat !!!
      Te pup , …
      Pa-pa

    • Anonim spune:

      Te inseli amarnic! Pentru unele femei conteaza omul nu averea dar, din pacate, in comentariile pe care le faceti pe aici nu tineti cont ca barbatii ” dicteaza” comportamentul unei femei.

  • silviu spune:

    Fetelor, ca sa dati un barbat pe spate trebuie sa fiti doamne pe strada si c….e in pat…..asadar e simplu…un oral de exceptie executat cu ritm alternant eventual ca si bonus puteti adauga ca artificiu si inghitirea mostenitorilor lui….cat si un normal cu contre, opturi, cercuri….si orice figuri geometrice va mai trec prin cap pana-l dai pe spate de tot….la obiectul muncii ma refer nu la barbat :))

    • ioana spune:

      hi hi `’doamna pe strada si curva in pat”pai asta-i adevarata curva prostituata de lux nu idioadele de pe strada care si fac rau lor mai intai.asa ii dau pe spate pe fraieri.asadar,dupa ce v au pacalit utilizandu se de corpul lor imputit, de sarm,de smecherii,hau hauprefacandu se f.bine(oricum asa au facut cu toti )va arunca la gunoi.de aceea cand intalniti o fata cum trebuie va bateti joc de ea va razbunati pentru toate insalubrele pe care nu a ti fost capabil sa le pune ti la punct.asadar,draga antonim si altii asemenea invatati sa fiti barbati adevarati sau faceti o terapie in psyhiatrie daca dependenta.eu una as da miliarde sa fug de asemenea specimen.traiesc in mijlocul occidentului dar descopar ca si in romania sunt destui prostanaci.deci voi o cautati inconstient sau nu.

  • Zap spune:

    Sunt berbec si partea cheie este “DOAR A LUI”. lucru pe care femeile moderne se pare ca nu il inteleg din moment ce toate umbla cu altii desi sunt “intr-o relatie” sau te trezestica esti al 33-lea cucare s-a culcat.
    Deodata burlacia nu mai pare asa de trista…

  • Popa Emil spune:

    DE 23 ANI NU AM MAI ATINS NICI O FEMEIE , AS DORI SA AM O PRIETENA DE VARSTA APROPIATA , DAR INTAI LE INTERESEAZA DACA AI AVERE , CU CINE AM VORBIT DIN BACAU , ATATA STIU DACA AI CARD SA-U CONT IN BANCA , DECAT ASA MAI BINE SINGUR , LA 60 ANI AI MEI CAT O SA VREA BUNU DUMNEZEU SA MA TINA IN VIATA . CAT NU SI GATA . CU STIMA

    • Iovanut spune:

      Aceea nu a fost femeie,probabil nici nu are componentele necesare unei femei.
      Concluzia este buna decat asa ceva mai bine singur sau mai este o varianta distreaza-te cu ea si cerei in schimbul contului bancar ceea ce ea nu are adica sentimente.Cu aceasta faci si un bine contribuind la infrumusetarea “sexului frumos”si dezinteresat.Bafta
      Tiberiu

    • Anonim spune:

      Mergi la o biserica… sigur vei intalni pe cineva care apreciaza calitatea sufleteasca si nu cele trecatoare traiului imbuibat si pe spatele altuia.

      • ioana spune:

        adevarat dar,cu siguranta vei intalni chiar si in biserica de cele care se prefac foarte bine.nu are nimeni vreo legitimatie si nu scrie pe frunte.

    • ioana spune:

      lui popa emil:te rog nu generaliza.i ti inteleg deceptia,te apreciez desi nu te cunosc,dar,te rog eu tare mult nu mai generaliza.daca mi permi ti un mic sfat:testeaza mai bine femeia persoana care o intalnesti,incearca mai mult timp sa i gasesti adevaratele calitati valori in interiorul ei,nu te lasa pacalit vrajit.si vei avea mai multe sanse s o gasesti pe cea care ti doresti si care te merita bineinteles.faptul ca tu insu ti esti un barbat adevarat ar trebui sa te faca sa crezi ca asa mai sunt si femei adevarate.deci,cu curaj si incredere,inainte!multa bafta!
      cu prietenie!

    • david gina spune:

      Se spune ca nu tb sa disperi…daca esti un barbt cu suflet bun,sensibil.vei atrage o persoana care sa fie dezinteresata,,,sa te placa neconditionat…ar tb sa te arati,sa comunici,,,sa faci primii pasi intr-o relatie virtuala,si apoi sa va vedeti real…eu sunt prof,dinONESTI,SUNT O BUNA ASCULTATOARE,,,ESTEPT COFESIUNILE TALE ,INSA PE MESS…ID-UL meu este davidhvb.

Leave a Reply