Matrimoniale

Cum sa eviti despartirea de partener, in functie de zodia lui

By septembrie 17, 2013 No Comments

horoscop si dragosteCand traiesti o poveste de dragoste frumoasa, ai face orice sa eviti despartirea de partener. Relatiile de iubire cer intotdeauna sacrificii pentru a functiona, iar daca vrei sa iti pastrezi langa tine jumatatea, pregateste-te sa faci mici compromisuri. Iata ce spune zodia lui despre masurile pe care este bine sa le iei in cuplu, astfel incat sa imbatraniti impreuna!

Berbec
Berbecul este intotdeauna personajul care le stie pe toate, iar daca incerci sa-l contrazici, te poti pregati de o iminenta despartire. Este absolut necesar sa ii dai impresia ca el detine controlul la orice pas, fie ca greseste sau are dreptate. Este foarte important pentru el sa simta ca ii pretuiesti autoritatea si spiritul independent. Odata ce o faci, ti-ai castigat un tovaras pe viata.

Taur
Cand vine vorba despre incapatanare si consecventa, Taurul este mereu pe primul loc. Asuma-ti aceste trasaturi dominante ale partenerului tau si da-i de inteles cat de mult i le apreciezi. Cand simte ca pretuiesti nespus determinarea lui de a nu renunta la nimic (inclusiv la tine), se va considera un om implinit la bratul tau.

Gemeni
Viata alaturi de Gemeni este o reala provocare, din pricina emotiilor intense pe care acest nativ le experimenteaza zi de zi. Este important sa ii apreciezi entuziasmul constant, stimularile puternice, curiozitatea greu de stapanit si setea de noutate. Arata-i ca ii adori felul de a fi si ca viata ta ar fi realmente plictisitoare fara el.

Rac
Partenerul in zodia Racului este campionul sensibilitatii si al spiritului protector. Permite-i sa fie mereu acolo, sa te indrume si sa te sfatuiasca, arata-ti aprecierea pentru grija pe care ti-o ofera si da-i senzatia ca se poate baza oricand pe intelegerea si loialitatea ta. Doar asa vei tine un Rac langa tine, toata viata!

Leu
Ambitiosul si expansivul Leu va fi extrem de fericit intr-o relatie de cuplu, cata vreme se simte apreciat. Complimenteaza-l cat mai des, fa-l sa se simta centrul Universului tau si demonstreaza ca ii vei oferi fidelitatea ta in proportie de 200%. Nu isi va dori niciodata sa va despartiti.

Fecioara
O relatie cu un nativ Fecioara poate sa para extrem de dificil de intretinut, din pricina pretentiilor uneori exagerate ale acestor nativi. Incearca sa iei critica jumatatii tale in mod constructiv si sa ii dai de inteles ca ii apreciezi natura pragmatica, logica si coerenta. Invata sa respecti ordinea din casa si despartirea nu va fi pentru voi decat un vis urat.

Balanta
Nativii in Balanta sunt firi visatoare si foarte romantice, de aceea nu trebuie niciodata sa ii iei peste picior aceasta latura a personalitatii. In schimb, pretuieste-i idealismul si visele ambitioase, pentru a avea o relatie perfecta. Impartaseste-i dorintele pentru viitor si isi va dori sa imbatraniti impreuna, fara doar si poate!

Scorpion
Daca partenerul tau este in zodia Scorpionului, nu te-ai indragostit de un simplu om, ci de o forta creativa a naturii. Fie ca vorbim de arta, muzica, bani, afaceri sau sex, partenerul tau lupta pana in panzele albe pentru a-si materializa obsesiile. Participa activ la eforturile lui si arata-i ca ii admiri nespus felul de a fi.

Sagetator
Chiar daca Sagetatorii sunt deseori sufletul petrecerii si cele mai optimiste gazde la ocaziile onomastice, in intimitate pot deveni irascibili, nervosi si irationali. Cedeaza atunci cand isi scapa emotiile de sub control, intelege-l si transmite-i ca se poate baza oricand pe sprijinul tau, acasa sau in societate.

Capricorn
Capricornii sunt persoane intelepte, care ajung sa detina puterea absoluta in aria lor de activitate. Respecta-i dedicarea absoluta pentru activitatea profesionala, arata-i ca ii admiri ambitia si rezultatele muncii, incurajandu-i toate planurile viitoare. Acest tip de atitudine va ajuta sa ramaneti uniti si indragostiti.

Varsator
Varsatorii se mandresc nespus cu firea lor organizata, analitica si critica. Incurajeaza-i inventivitatea nativa si dorinta de a incerca mereu lucruri noi, deoarece va avantajeaza pe amandoi. Invata-l sa iubeasca altruist, aratandu-i ca nu ai nicio urma de egoism in suflet si gand. Te va iubi la nesfarsit!

Pesti
Una dintre cele mai introspecte si emotive zodii, Pestii au deseori pasiuni si dorinte bizare, mai putin intalnite la alte persoane. Da dovada de mult calm, curiozitate si apreciere fata de preocuparile speciale ale partenerului tau. Ajuta-l sa revina din cand in cand cu picioarele pe pamant si vei vedea cum relatia voastra se va consolida tot mai mult pe zi ce trece.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply