Matrimoniale

Cum sa eviti inselaciunile cand folosesti un site de dating online

By august 4, 2012 No Comments

Site-urile de dating online abunda si, odata cu ele, si posibilitatile de a-ti intalni marea iubire cu ajutorul acestora. Din nefericire, insa, tot site-urile de dating online te pot expune unor inselaciuni minore ori grave, pe care este important sa stii cum sa le recunosti si sa le eviti.

1. Evita sa dezvalui prea multe informatii de la bun inceput

Una dintre regulile de baza pe care ar trebui sa le respecti la realizarea unui profil pe un site de dating online este aceea de a nu dezvalui informatii importante despre tine de la bun inceput. Chiar daca el sau ea pare persoana potrivita pentru tine, asteapta pana ajungi sa o cunosti mai bine inainte de a-ti dezvalui adresa, contul bancar etc.

In plus, o alta regula in dating online de care nu ar strica sa te folosesti este utilizarea intuitiei: daca posibila ta mare iubire pare “prea buna ca sa fie adevarata”, incepe sa iti pui si sa ii adresezi si ei intrebari lamuritoare. In acest fel, vei evita de timpuriu o posibila inselaciune care te-ar putea lasa cel putin cu inima franta.

2. Atentie la e-mailurile suspecte

Un alt risc pe care il presupune activitatea pe un site de dating online se refera la e-mailurile suspecte pe care le-ai putea primi. Acest tip de e-mailuri nici macar nu provin de la un posibil partener, nefiind nimic mai mult decat spam-uri.

Pentru a evita o astfel de inselaciune neplacuta in datingul online, care poate aparea in urma unui schimb de e-mailuri cu o persoana pe care nu o cunosti suficient de bine, nu iti da niciodata adresa de e-mail inainte de a sti cu cine ai de-a face. O alta idee utila ar putea fi folosirea mai multor adrese de e-mail: la inceput, impartaseste-o pe cea de care ai putea scapa fara prea multe batai de cap in cazul in care ai fi inundat de spam-uri.

3. Evita sa ii oferi bani unei persoane cvasinecunoscute

Poate cea mai periculoasa si dureroasa inselatorie la care te poate predispune un site de dating online este aceea care implica atat sentimente, cat si sume de bani. Pentru a o evita din start, stabileste o regula de baza pe care sa o respecti indiferent de circumstante: nu oferi niciodata sume de bani unei persoane despre care nu stii foarte multe si pe care nu ai intalnit-o niciodata.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply