Matrimoniale

Cum sa eviti repetarea greselilor in dating online

By noiembrie 25, 2012 No Comments

Repetarea greselilor in dating online poate fi motivul principal in lupta continua pe care o porti pentru a-ti gasi sufletul pereche. Chiar si in spatele monitorului, exista o serie de erori pe care este bine sa le eviti atunci cand iti cauti sufletul pereche pe internet.

Cu toate ca numeroase cupluri ale anului 2012 se consolideaza prin dating online, nu toate persoanele care intra in contact cu potentiali parteneri pe un site de socializare reusesc sa isi scoata in evidenta puterea de seductie. Iata ce poti face pentru a evita repetarea greselilor in dating online!

1. Scapa de complexe

Daca vrei sa fii atragator cand iti cauti pereche prin dating online, este absolut necesar sa emani incredere in tine si ideea ca oricine iti va cuceri inima, va fi extrem de norocos. Scapa de complexe si concentreaza-te pe calitatile tale – cineva, undeva, le va aprecia la adevarata lor valoare.

2. Renunta la etichete

De fiecare data cand speri sa cunosti un nou partener prin dating online, ai tendinta sa pui etichete celor cu care discuti, in general presupunand ca sunt la fel ca persoana cu care ai mai avut o relatie in trecut. Incearca sa intemeiezi o noua relatie cu o atitudine pozitiva, de parca te-ai indragosti pentru prima oara.

3. Nu te grabi

Dupa cateva zile de conversatii placute pe un site de dating online, poti sa cazi prada tentatiei de a-ti “sufoca” noua cucerire cu mesaje, telefoane si invitatii nepotrivite dupa un timp atat de scurt. Chiar daca esti genul care prefera sa fie intr-o relatie si vrei sa scapi de singuratate, insistentele nu isi au locul nici macar in datingul online. Asteapta cateva semnale si de la partenerul/partenera de discutii, inainte sa insisti cu o intalnire fata in fata!

4. Protejeaza-ti intimitatea

Cu siguranta ai regretat greseala de a dezvalui cuiva aproape strain tie cateva detalii foarte personale despre tine. Nu uita de aceasta eroare data viitoare cand ii permiti cuiva sa iti invadeze intimitatea si lasa fotografiile indraznete pe mai tarziu, cand sesiune de dating online s-a concretizat intr-o relatie propriu-zisa.

5. Atentie la compatibilitate

Inainte sa accepti angajamente serioase, cauta motive concrete care sa confirme compatibilitatea dintre tine si partenerul de discutii. In acest mod, eviti sa te alegi cu o cucerire foarte sexy, dar total nepotrivita pentru tine ca personalitate, educatie etc.

Tu ce greseli ti-ai dori sa nu mai repeti atunci cand suferi un esec amoros?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply