Matrimoniale

Cum sa faci o impresie buna cand ii cunosti prietenii

By martie 26, 2013 No Comments

prieteniLa inceputul unei relatii, intalnirea cu prietenii partenerului poate fi un moment foarte important. Daca vrei ca toti apropiatii lui sa te placa rapid, afla cum sa faci o impresie buna cand ii cunosti prietenii.

Daca ti-ai cunoscut partenerul prin dating online sau pur si simplu nu aveti cunostinte comune, intalnirea cu prietenii se poate transforma intr-un pas important in relatie.

Cat de mult valoreaza prima impresie?

Este important sa fii acceptata de prietenii lui daca relatia devine serioasa, deoarece este foarte posibil sa petreci destul timp in compania lor pe viitor. Prima impresie poate fi decisiva pentru multi oameni, dar nu este o idee buna sa te chinuiesti prea mult sa le fii pe plac. Momentul in care ii cunosti prietenii poate fi insa foarte bun si pentru a descoperi mai multe despre partener, iar pentru a uita de emotii, te poti concentra pe acest aspect.

Pregatirea pentru momentul in care ii cunosti prietenii

Probabil ca stii deja destule despre prietenii partenerului, la fel cum si ei au auzit de tine. Este intelept sa-i pui cateva intrebari suplimentare partenerului, pentru a nu risca sa deschizi subiecte nepotrivite in discutia cu prietenii.

Nu porni o conversatie cu prietenii partenerului bazata pe ceea ce stii tu despre ei, lasa-i pe ei sa se deschida in fata ta pentru a intelege mai multe despre ei.

Tinuta potrivita

Intre casual si sexy, este mai bine sa iti alegi o tinuta mai comfortabila. Asigura-te ca te simti bine in pielea ta pentru a putea fi relaxata la intalnirea cu prietenii. Cere-i detalii partenerului despre locul de intalnire pentru a nu fi imbracata prea elegant. Pastreaza decolteurile adanci si fustele scurte pentru intalniri romantice in doi.

Atitudinea corecta

Este important sa fii deschisa si prietenoasa si sa nu ramai lipita constant de partener. Daca prietenii lui sunt la fel de deschisi si interesati de comunicarea cu tine, te-ar putea transforma rapid in centrul atentiei. Fii pregatita pentru asta si raspunde cu sinceritate si cu un zambet pe buze intrebarilor care ti se adreseaza.

Cand vrei sa deschizi tu o discutie bazata pe informatii aflate de la partener despre prieteni, alege realizari sau evenimente pozitive, care pot duce la o discutie frumoasa.

Lucruri de evitat

Chiar daca intalnirea are loc la un restaurant sau un club, nu exagera cu bauturile alcoolice. Este indicat sa te opresti inainte de punctul in care risti sa faci glume care ii pot jigni pe oamenii pe care abia i-ai cunoscut. Acorda-le atentia ta si nu petrece prea mult timp cu telefonul mobil.

Poate cel mai important lucru de evitat este sa te arati dezinteresata sau plictisita de experientele sau amintirile lor comune. Daca vor sa vorbeasca despre ele, ramai atenta la conversatie si poti afla lucruri noi despre partener.

Este nevoie sa tragi concluzii dupa intalnire?

Poti schimba cateva impresii cu partenerul dupa ce intalnirea cu prietenii s-a incheiat, dar incearca sa nu tragi concluzii prea repede. Pastreaza o nota pozitiva in discutia cu partenerul si nu-i spune daca ai impresia ca unii dintre prieteni nu te plac prea mult. Probabil ca vei avea ocazia sa petreci mai mult timp cu prietenii partenerului si sa-i cunosti mai bine, deci nu are vreun rost sa tragi concluzii clare imediat dupa ce i-ai cunoscut.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply