Ce e nouDatingRecomandari

Cum să ai un profil diferit dar eficient?

By iulie 31, 2019 2 Comments

Un profil eficient

Pe Sentimente.ro, sute de utilizatori noi își fac conturi și își editează profilele zilnic. Mai jos am făcut o lista cu cele mai întâlnite greșeli din profilele acestora, și soluții pentru a le evita și pentru a avea un profil care iese în evidență. O să înveți cum să ai un profil diferit dar eficient!

Clișee

O primă greșeală: folosirea unui limbaj plin de clișee. Această este cea mai întâlnită greșeală de pe profilele de dating. De aceea, multe persoane de pe Sentimente.ro “au simțul umorului, sunt sociabile și prietenoase”. Sunt bineînțeles trăsături pozitive frumoase, însă nu relevă foarte mult despre persoană în cauză.

Rezolvarea: adaugă o descriere mai complexă. În loc să folosești un adjectiv care generalizează, cum ar fi ”romantic/ă”, alege o descriere mai elaborată. Ca de exemplu ”sunt genul de persoană căreia îi plac cinele romantice și excursiile surpriză”. Practic, spui același lucru dar alegi

Ce caut?

O a două greșeală: profilele unilaterale. Un profil de dating este atât despre persoana care caută pe cineva, cât și despre persoana căutată. E foarte bine să completăm cu multe informații despre noi, dar este incomplet, dacă nu adăugăm și caracteristicile persoanei pe care ne-o dorim lângă noi.
Soluția: echilibrează informațiile din profil, completează și secțiunea Ce Caut.

Poză în oglindă…nu!

O a treia greșeală: Poze irelevante sau nepotrivite. Pozele la bustul gol sau în care te îmbrățișezi cu o persoană de sex opus (chiar dacă sunteți frați), nu sunt genul de poze care să te pună în valoare.


Soluția: Încearcă să spui o poveste cu pozele tale. Pune-ți în profil poze care arată cine ești tu, ce faci în timpul liber, care sunt activitățile tale preferate, sportul pe care îl practici, locurile pe care le vizitezi. O poză valorează cât o mie de cuvinte. O poză în oglindă… nu!

Aici ai un întreg ghid legat de pozele de profil.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply