Matrimoniale

Cum sa fii o femeie adorabila

By iulie 11, 2013 No Comments

00b9530ab6ed80c299129e69ffdf9b12Pentru a fi adorabila, o femeie trebuie sa indeplineasca mult mai multe calitati decat sa aiba grija cum arata si cum se imbraca. Feminitatea, sex-appealul, comportamentul, vorbirea – toate sunt secrete prin care femeile atrag barbatii si se impun in fata tuturor celorlalti. Insa exista mult mai multe calitati pe care barbatii le cauta la femei si care le fac sa fie, pur si simplu, fermecatoare!

Fii optimista!
Desi ai putea crede ca modul in care te imbraci ar ocupa printre primele locuri printre calitatile pe care barbatii le cauta la femei, in realitate, pentru o relatie serioasa, acestia cauta femei optimiste, pozitive si pline de viata, care sa-i binedispuna tot timpul.

Ai grija de cum arati si cum te imbraci!
Aspectul ingrijit si stilul vestimentar ocupa si ele un loc important in viziunea barbatilor, insa nu sunt decisive.
Cu toate acestea, pentru a fi adorabila, trebuie sa ai grija de tine si de cum arati in orice moment al zilei.

Nu trebuie sa porti mereu tinute extravagante si coafuri complicate, insa este important sa ai intotdeauna parul ingrijit si aranjat, manichiura facuta si hainele curate si potrivite pentru fiecare aparitie in public, dar chiar si pentru stat in casa. In plus, trebuie sa mirosi intotdeauna bine si sa fii fresh mereu.

Fii sociabila!
O alta calitate care te face sa fii intr-adevarat o prezenta fermecatoare este sociabilitatea. Daca esti o fire prietenoasa, draguta si mereu dornica de a sari in ajutorul celorlalti, vei intra cu usurinta in gratiile tuturor celor din jur.

Foloseste simtul umorului!
Simtul umorului este condimentul de care are nevoie orice femeie pentru a se face placuta si adorata de cei din jur.
Nimanui nu ii place sa aiba in jur o persoana acra, trista si lipsita de orice urma de amuzament. Cu cat esti mai glumeata si pusa pe sotii, cu atat esti mai atragatoare pentru cei din jur. Cu toate acestea, este bine sa folosesti cu masura simtul umorului si doar atunci cand situatia o cere.

Invata sa asculti si sa fii intelegatoare!
Cele mai multe femei au tendinta de a vorbi non-stop si de a fi cicalitoare. Atunci cand barbatii reusesc sa intalneasca o femeie care stie sa si asculte, nu doar sa vorbeasca, o pretuiesc si o pastreaza langa ei, pe termen lung. Daca mai este si intelegatoare, are toate sansele de a-i ramane alaturi toata viata.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply