Matrimoniale

Cum sa fii o femeie increzatoare

By septembrie 13, 2013 No Comments

femeie increzatoareFemeile increzatoare au ceva aparte, sunt usor de observat, atrag atentia, sunt intrigante si aproape ca te intimideaza cu felul lor de a fi. Nu sunt neaparat de o frumusete rara, dar au o aura puternica, datorita careia iti poti da seama ca sunt increzatoare si sigure de aptitudinile lor. Vrei si tu sa fii ca ele, sa intri mai usor in gratiile barbatilor si sa ai succes in cariera? Iata cateva caracteristici ale femeii increzatoare, pe care le poti deprinde cu usurinta, daca perseverezi si iti propui sa evoluezi.

1. Gandeste pozitiv
Gandirea pozitiva este un prim pas spre statutul de femeie increzatoare, deoarece atunci cand iti doresti sa fii o femeie puternica, trebuie sa iti scoti din minte ideile negative si pesimismul. Un mod genial de a invata cum sa gandesti pozitiv este motivatia personala, de tipul “hai ca se poate”, “pot sa fac acest lucru”. In fiecare zi ar trebui sa te motivezi, sa-ti spui ca esti puternica si ca vei gasi solutii pentru fiecare problema care va aparea.

2. Fii spontana
Spontaneitatea este o alta caracteristica a femeii increzatoare, intrucat ea presupune asumarea unor riscuri si luarea unor decizii fara o analiza prealabila. O femeie increzatoare va accepta provocarile si abia apoi se va gandi la consecinte. De exemplu, in viata sentimentala, femeile increzatoare vor sti cand sa accepte o invitatie la cafea si cand sa o refuze si intotdeauna vor actiona fara regrete.

3. Ai grija la vestimentatie
Vestimentatia poate trensmite o multime de mesaje despre tine si le poate dezvalui celorlati ce urmaresti. Cand porti o fusta mult prea scurta, o camasa decoltata si o pereche de pantofi cu toc inalt, lasi impresia ca vrei sa isi in evidenta, dar in acelasi timp lasi impresia ca nu ai incredere in tine, pentru ca daca ai avea, nu ai incerca sa o arati prin stilul vestimentar.

Femeile increzatoare nu se imbraca nici vulgar, dar nici nu cad in extrema cealalta. Ele aleg intotdeauna calea de mijloc, adica poarta tinute cu aer clasic, dar cu accente moderne, sexy si feminine.

4. Corecteaza-ti postura
Postura iti poate trada timiditatea si lipsa de incredere. Pentru a deveni o femeie increzatoare, trebuie sa tii intotdeauna spatele drept si umerii usor trasi in spate. Cel putin acesta este sfatul psihologului Paul Ekman.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply