Matrimoniale

Cum sa flirtezi cu cineva

By iunie 18, 2013 One Comment

prima intalnire succesFlirtul este un semn de interes fata de o persoana, manifestat in egala masura atat de barbati cat si de femei. Cred ca ti s-a intamplat sa pui ochii pe o persoana interesanta si sa incerci sa ii atragi atentia prin diverse mijloace. Fie ca este vorba de mici atentii si cadouri sau conversatii insinuante, flirtul poate deveni o ocazie de a incepe o noua relatie sau pur si simplu de a te simti bine.

Nu toate persoanele reusesc sa lege o conversatie cu o persoana pe care nu o cunosc, iar un flirt poate intimida destul de usor. Cativa pasi de baza te vor ajuta sa te descurci mai bine in astfel de situatii.

Pasul 1: Mentine-te cu picioarele pe pamant
Inainte de a initia o forma de flirt sau de a raspunde unor astfel de semnale, tine minte ca este posibil ca flirtul sa nu treaca de nivelul unui schimb de replici. Daca te asteptai sa se incheie cu o relatie, acest lucru nu poate fi de fiecare data o certitudine. Si flirtul este o metoda de cunoastere; in functie de reactiile celuilalt, vei stabili daca persoana care te abordeaza sau cu care vrei sa faci un schimb de replici prezinta intr-adevar interes.

Pasul 2: Fii o persoana placuta
In ceea ce priveste succesul unui flirt, atitudinea poate juca un rol important. Nu stiu cate persoane agreeaza oamenii morocanosi si plictisitori, asa ca ar fi indicat sa pari o persoana cat mai usor de abordat.
Ti s-a intamplat vreodata sa vezi pe cineva care are parca “acel ceva”, de parca toata lumea il indrageste imediat? Ei bine, atitudinea scortoasa nu te va ajuta prea mult in relationarea la prima vedere. Relaxeaza-te si zambeste! Incearca sa nu iti cauti cele mai destepte abordari posibile, cateodata simplitatea gesturilor poate sparge gheata destul de repede. Si, pentru a completa cu succes zambetul tau, porneste la drum cu incredere in tine.

Pasul 3: Nu evita contactul vizual
Priveste-ti partenerul in ochi, dar incearca sa ii mai lasi si un pic de spatiu. Si, dupa cum se stie, ochii sunt oglinda sufletului, asa ca vei reusi sa citesti reactiile bazandu-te pe privirea celuilalt. Zambeste-i din ochi si transmite-i astfel, ceea ce nu indraznesti sa ii spui, poate, in cuvinte.

Pasul 4: Arta conversatiei
Cel mai simplu este sa abordezi o persoana printr-o conversatie cu un subiect banal, dar deschizator de drumuri. Daca nu stii despre ce este vorba, incearca sa iti aduci aminte cum, de atatea ori, ai vazut oameni incepand sa vorbeasca despre te miri ce, in autobuz, tramvai etc. Discutia poate capata, pe parcurs, un ton mai personal. De exemplu, ofera apoi informatii personale , dar ia totul metodic. Incepe cu lucruri generale si gandeste-te bine daca vrei sa intri in prea multe detalii legate de experientele din viata ta.

Pasul 5: Acorda-i atentie partenerului
Nu iti obliga partenerul sa te asculte, fara sa vada putin interes si din partea ta. Echilibreaza discutia si incearca sa ii adresezi intrebari persoanei cu care discuti. De asemenea, in aceste momente, nu iti distrage atentia de la subiect. Acest lucru nu tine neaparat de flirt, cat si de respectul pentru celalalt. Invata astfel, sa asculti.

Pasul 6: Nu uita sa faci complimente
Ne place sa fim apreciati, asa ca un compliment subtil va aduce zambetul pe buze aproape oricui. Nu te sfii sa iti lauzi partenerul, dar nici nu exagera cu dulcegariile. Mentine balanta echilibrata, pentru ca nimanui nu-i plac persoanele lingusitoare sau dimpotriva, reci si increzute.
Complimentele se pot “traduce” si prin altfel de gesturi. De exemplu, femeile se simt flatate atunci cand primesc flori sau mici cadouri. Si acesta este un mod de flirta si de a-ti transmite intentiile. Stai linistit, nimeni nu te va considera de moda veche daca apelezi la astfel de gesturi.

Tips:
Mizeaza pe o conversatie buna, cu o atitudine pozitiva. Nimanui nu-i plac persoanele negativiste sau arogante.

Nu deveni agasant daca persoana de langa tine nu se arata interesata. Vei avea multe alte ocazii sa iti pui in valoarea atuurile personale

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply