Matrimoniale

Cum sa folosesti un site de matrimoniale

By iunie 14, 2012 2 Comments

Daca esti un necunoscator in domeniul intalnirilor online si nu stii cum se folosesti un site de matrimoniale, iata cateva informatii esentiale care te pot ajuta sa deslusesti mai repede misterele acestui tip de site-uri si sa pornesti in cautarea partenerului potrivit de discutii!

Cauta cel mai bun site de matrimoniale!

Cauta site-ul de matrimoniale cel mai cunoscut si utilizat. Cu o simpla cautare pe internet poti afla exact care site-uri sunt “fantoma” si care sunt cele mai sigure si profesioniste.

Sentimente.ro este unul dintre putinele site-uri de matrimoniale pe care ai siguranta confidentialitatii informatiilor si a cunoasterii unor persoane cumsecade si de bun simt.

Inscrie-te pe site si creeaza-ti un profil!

Inainte de a incepe cautarea partenerilor de discutie este esential sa te inscrii pe site-ul de matrimoniale pe care l-ai ales si sa iti creezi un profil cat mai atragator.

Inscrierea presupune inserarea unor informatii personale in anumite campuri, in vederea inregistrarii pe site. Datele inscrise ar trebui sa fie confidentiale. Verifica acest amanunt inainte de a finaliza inscrierea.

Dupa ce ai primit mailul de confirmare a inscrierii, incepe sa iti creezi profilul.

Adauga poze, descrieri si completeaza campurile de hobby-uri, profesie, data nasterii, interese si altele, pe care esti sigura ca vrei sa le vada utilizatorii.

Fa-ti un profil atractiv, dar sincer, fara detalii mincinoase, si evita sa postezi informatii vulgare, poze prea sexy. Cel mai indicat este sa pastrezi un profil simplu, civilizat, curat si sincer.

Nu posta informatii private sau date confidentiale, care ti-ar putea pune in pericol siguranta.

Atunci cand iti completezi profilul, trebuie sa ai in vedere faptul ca este vizualizat de toti membri inscrisi pe site-ul respectiv de matrimoniale, care pot fi de toate nivelurile profesionale, de educatie si civilizatie.

Asa cum exista oameni sinceri si placuti, exista o multime de escroci sau mincinosi, care urmaresc doar aflarea anumitor informatii si spargerea conturilor bancare, a locuintelor etc., de care trebuie sa te feresti.

Incepe sa iti cauti parteneri de discutie!

Acum, ca ai profilul completat, nu trebuie sa astepti sa te abordeze ceilalti utilizatori. Poti incepe chiar tu sa cauti persoane cu care sa vorbesti, folosind selectorul care exista pe orice site de matrimoniale.

Unul dintre beneficiile utilizarii site-urilor de matrimoniale este acela ca iti ofera posibilitatea sa selectezi persoanele cu care vrei sa comunici pe baza unor informatii sau caracteristici pe care ti le doresti de la viitorul tau partener.

In urma completarii acestor informatii in campurile existente in selector si a cautarii, pe pagina iti vor aparea doar utilizatorii care corespund informatiilor introduse de tine.

Stai si analizeaza profilurile celor care ies in cautari si alege utilizatorul cu care crezi ca ai cele mai multe lucruri in comun sau al carui profil te atrage cel mai mult.

Nu-ti mai ramane decat sa incepi sa conversezi cu el, abordandu-l printr-un mesaj privat.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply