Matrimoniale

Cum sa inviti un barbat la o intalnire

By aprilie 29, 2013 No Comments

cum inviti un barbat la intalnireL-ai intalnit intr-o cafenea si privirile vi s-au incrucisat. Ceva s-a intamplat in acel moment, nu ai niciun dubiu in acest sens. Poate fi zambetul lui seducator, gropita din obraz sau felul in care ii cade suvita aceea peste frunte. Cert este ca te simti atrasa de el. Si totusi, barbatul pe care l-ai intalnit nu face niciun pas concret. Daca nu crezi in a doua sansa si nu vrei sa ratezi ocazia, opteaza pentru o modalitate onorabila de a-l invita la o intalnire.

Exista feluri de a invita un barbat in oras in asa fel incat sa eviti penibilul de care oricarei femei ii este frica atunci cand trebuie sa faca ea primul pas.

1 Gaseste un subiect de conversatie

In loc sa-i intinzi pur si simplu cartea ta de vizita, gaseste un subiect neutru de conversatie. Daca ai incercat deja noua cafea cu frisca aparuta in meniul cafenelei pe care o frecventezi, ii poti sugera sa o cumpere fara zahar daca este destul de dulce sau sa o evite daca nu ti-a placut. Intreaba-l ceva despre cartea pe care o are la el sau gaseste alt motiv de conversatie.

In cazul in care nu ti se pare acceptabil sa-i propui sa iesiti singuri, foloseste varianta unor bilete la un spectacol. Ar fi bine sa ai mai multe, pentru a merge cu prietenii si pentru a avea cel putin doua pentru el si un amic de-al lui. Este o modalitate de a petrece ceva timp impreuna, fara presiunea unei intalniri in doi.

2 Foloseste limbajul non-verbal

Arata-i in mod subtil ca esti interesata, folosind limbajul non-verbal. Daca esti sigura ca va veti revedea pentru ca obisnuiti, de exemplu, sa luati pranzul in acelasi local, de 2-3 ori poti pur si simplu sa te conversezi cu el sau sa-i arati, de departe, cateva semnale subtile. In acest mod ii oferi sansa de a face un pas daca isi doreste.

Daca vrei sa fii atractiva, cea mai simpla metoda este sa te privesti in oglinda. Iti place ce vezi? Daca te simti bine in propria piele, daca te iubesti si te respecti suficient, aceste lucruri vor fi transmise, non-verbal, si barbatului care ti-a starnit interesul.

3 Propune un loc de intalnire

Daca ai dat peste el de mai multe ori in acelasi loc, ar fi bine ca prima voastra intalnire sa aiba loc in alta parte. Pentru ca amandoi sa fiti in siguranta si sa aveti sanse egale, propune un loc de intalnire pe care nu-l cunosti nici tu, nici el. In acest fel, veti fi departe de privirile indiscrete ale celor din cartier si veti avea o noua experienta. Dupa ce obtii confirmarea, grabeste-te sa pleci. Va veti simti usurati amandoi si veti avea timp sa digerati informatia. Nu-i scrie, telefona sau trimite mesaje pana in clipa intalnirii.

4 Intreaba-ti prietenii si prietenele

Daca ai o prietena care a invitat deja un tip in oras, i-ai putea pune cateva intrebari. Nu este exclus sa primesti cateva ponturi bune. In cazul in care ai prieteni barbati cu care poti discuta deschis, intreaba-i cum le-ar placea sa fie invitati in oras pentru prima data de catre o femeie. Nu strica niciodata sa ai si o perspectiva masculina.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply