Matrimoniale

Cum sa iti gasesti marea iubire pe un site de matrimoniale Romania

By iulie 22, 2012 One Comment

In marea de posibilitati pe care ti le ofera un site de matrimoniale din Romania poate fi dificil sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Pentru ca profilul pe un site de dating online sa iti fie cu adevarat folositor, exista cateva strategii pe care le poti pune in practica, astfel incat sa iti gasesti curand marea iubire.

1. Matrimoniale Romania: Stabileste doar regulile de baza

Poate fi tentant sa treci in profilul de pe un site de matrimoniale din Romania o multime de informatii despre cum vrei sa fie persoana potrivita pentru tine. Insa, pentru a-ti mari sansele de a cunoaste cat mai multi oameni, stabileste doar regulile de baza: spre exemplu, ca iti doresti sa cunosti o femeie care vrea copii, respectiv, un barbat care a absolvit o facultate. In acest fel, vei intalni oameni diferiti, dar care iti vor fi similari in cele mai importante aspecte pentru tine.

2. Matrimoniale Romania: Nu te crampona de varsta si de greutate

Inainte de a-ti ajusta setarile de cautare la persoane de o anumita varsta, o anume greutate si o anumita inaltime, aminteste-ti ca lumea in care traiesti este departe de a fi cea infatisata la TV ori in reviste. Chiar daca visezi de cand te stii la o sirena blonda, cu picioare lungi, ori la un tip bine facut si foarte inalt, viata iti poate oferi multe surprize placute daca eviti sa te cramponezi de anumite standarde prestabilite.

3. Matrimoniale Romania: Distanta nu ar trebui sa fie o problema

In corelatie cu punctul anterior, cautarea persoanei potrivite nu ar trebui sa se cramponeze nici de distanta fizica dintre voi. Mai precis, marea ta iubire se poate dovedi o femeie sau un barbat dintr-un oras aflat la zeci sau chiar sute de kilometri distanta. Nu este varianta ideala, insa porneste de la premisa ca poti intalni acea persoana la care visezi si la o distanta apreciabila de orasul in care locuiesti.

4. Matrimoniale Romania: Nu te descuraja

Intr-un final, ai intalnit o persoana care ti se pare perfecta pentru tine, insa, dupa primele rendez-vous-uri, nu mai primesti niciun semn. Motivele pentru ca el sau ea a decis sa puna punct din fasa unei relatii care tie iti parea perfecta pot fi foarte numeroase. Insa morala este doar una: nu te descuraja imediat. Continua sa cauti pana cand o alta persoana la fel de grozava – marea ta iubire – nu va mai da bir cu fugitii.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Brendy spune:

    – hahhahahahhahaha!!!! i love that you put that photo of me fiiptumpsn all night long then the guys were feelin the rhythm. awesome!these are sooo good and i cannot wait tosee the rest! thanks jen you always do such a great job!

Leave a Reply