Matrimoniale

Cum sa iti mentii relatia sanatoasa

By iunie 27, 2013 No Comments

relatieUnele relatii pot parea ca te supun unui efort imens de a le intretine, pana cand te relaxezi si incepi sa vezi, de fapt, cat de multe lucruri ai primit in dar. O relatie infloritoare si sanatoasa este la indemana oricui, daca tu si partenerul tau sunteti dispusi sa faceti un mic efort. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa aduci armonia in relatia ta.

1 Fii responsabil/a de propria ta fericire
Rezerva-ti cateva ore pe zi si adu-ti aminte de o regula de aur: nimeni nu te poate face fericit, aceasta stare vine din interiorul tau si sentimentele pe care le nutresti. Bineinteles ca poti intra intr-o relatie din care sa derive buna dispozitie si fericirea, insa nu uita ca nu este responsabilitatea partenerului tau sa te scoata din starile tale proaste in fiecare zi.

Schimba-ti mentalitatea si nu te astepta ca o relatie sa iti rezolve toate problemele. In loc sa astepti sa vina fericirea, mai bine contribuie tu la venirea acestei stari si alege si alte optiuni: fa ceea ce iti place, cultiva-ti hobby-urile si iesi mai des cu prietenii.

2 Arata-i afectiune partenerului tau
Exista o mare diferenta in a sti ca esti iubit si a simti ca esti iubit. Incearca in orice mod posibil sa ii arati partenerului tau ca il iubesti. Uneori, intr-o relatie se merge pe ideea ca partenerul stie ca il iubesti si nu trebuie sa ii mai arati asta. Nu te baza niciodata pe acest lucru. Cele mai frumoase relatii folosesc afectiunea pentru a-si arata dragostea.

Nu te teme sa iti arati si afectiunea fizica din cand in cand. Relatiile de iubire se hranesc cu saruturi tandre, imbratisari si atingeri usoare.

3 Ofera-i libertatea de care are nevoie
oata lumea are nevoie de putina intimitate si libertate, asa ca nu iti urmari partenerul in mod constant in tot ceea ce face. Oricine uraste sa fie in permanenta urmarit si controlat.

4 Reinviati intalnirile
Invita-ti partenerul la cina in oras sau la plimbari romantice seara, chiar daca sunteti intr-o relatie ce dureaza de mai multi ani. Intalnirile sunt foarte importante intr-o relatie, deoarece ajuta la redescoperirea partenerilor si cresc confortul, asa ca incercati sa va faceti o prioritate in a iesi macar o data pe saptamana in oras.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply