Matrimoniale

Cum sa-l faci sa te caute imediat dupa prima intalnire

By februarie 27, 2014 No Comments

La-ce-varsta-se-cred-femeile-frumoase-si-atractiveEsti atrasa de un tip cu care ai iesit deja la prima intalnire, insa ai mari emotii ca el nu te va mai cauta curand? Aproape toate femeile sunt incercate de aceasta nesiguranta si isi petrec ore in sir cu ochii atintiti pe telefonul in speranta ca vor fi din nou sunate. Daca vrei cu adevarat ca un barbat sa devina interesat de tine, iata cateva trucuri simple de care trebuie sa tii cont:

1. Nu ii raspunde rapid
Atunci cand primesti un mesaj de la el, incearca sa ii raspunzi cu o usoara intarzire, nu in primul minut. Asteptarea il va incita. Barbatii cad si ei destul de usor pe ganduri, iar un astfel de moment, in care asteapta un raspuns de la tine, ii va pune in dilema si ii va tine in suspans.

2. Nu il bombarda cu mesaje sau apeluri
Daca vrei sa il faci sa te sune, nu lua tu initiativa niciodata. Nu il bombarda cu mesaje sau apeluri. Trimite-i un mesaj pentru a-i da de inteles ca esti interesata. Aminteste-ti insa ca oamenilor nu le place sa fie urmariti. De asemenea, barbatilor le place sa cucereasca, asa ca permite-i sa isi faca singur prezentarea.

3. Incearca sa ii cunosti interesele
Daca vrei sa atragi atentia unui barbat de care esti interesata, incearca sa ii cunosti interesele. Gaseste puncte si pasiuni comune, impartaseste-i si interesele tale. Astfel il vei cunoaste mai bine, iar el ar putea gasi trasaturi ce l-ar putea fascina. Incearca de asemenea sa lasi loc de interpratari atunci cand discuti cu el. Nu spune toate lucrurile direct, sugereaza-i si lasa goluri care sa il atraga si sa reprezinte o scuza pentru a te suna.

4. Cere-i un sfat
Barbatii sunt incantati atunci cand se simt utili si pot fi de ajutor, mai ales cand vine vorba despre o femeie. Astfel, daca vrei sa il contactezi tu prima, insa intr-o maniera subtila, suna-l si cere-i sa te ajute cu o anumita problema.

5. Nu arata disperare
Barbatii urasc sa fie agasati. Asadar, incearca sa nu afisezi un comportament disperat. Nu doar pentru demnitatea ta, ci si pentru ca barbatii se simt hartuiti. Prefera sa aiba parte de un proces de cucerire indelungat, in care sa isi dea silinta. Chiar daca nu o spun niciodata, idiferenta ii incita pe barbati.

Foto: imujer.com

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply