Ce e nouMatrimoniale

Cum îți găsești jumătatea online în 5 pași simpli?

By august 5, 2019 87 Comments

Vrei să te îţi găseşti jumătatea online şi te-ai hotărât să apelezi la un site de matrimoniale? Atunci trebuie să fii foarte atent/ă şi la modul în care utilizezi aceste platforme de dating. Partenerul perfect este aici. Trebuie doar să-i atragi atenția!

Uite câteva ponturi şi sfaturi pentru a-ți găsi jumătatea online. Îți pot dubla șansele.

1. Grijă la imagine

Setează-ţi ca fotografie de profil o poză recentă şi în care eşti atractiv/ă. Poți încărcă pozele preferate direct din Facebook sau Instagram.

Asigură-te că părul îţi este periat şi nu îţi acoperă ochii. Oamenii vor să îţi vadă privirea înainte de toate.
De asemenea, ai grijă ca fotografiile pe care le postezi să îţi reflecte adevăratul tău stil. De exemplu, dacă nu te machiezi foarte mult, nu încerca să pari altfel. Evită, în cazul ăsta, machiajul strident.

De asemenea, dacă îţi plac ţinutele lejere, precum blugii, nu te îmbrăca într-o rochie de seară. Se va simți că nu ești confortabilă. Asta chiar dacă nu eşti față în faţă cu persoana care te priveşte.

2. Vrei să fii cât mai căutat/ă?

Britanicii au studiat în deaproape fotografiile. Pozele făcute în aer liber aduc femeilor cei mai mulți admiratori. Pe lângă asta și ipostazele cochete atrag numeroase priviri. În cazul bărbaților, animalele de companie sunt arma secretă. Cei care s-au pozat cu cățeii lor, au fost foarte populari pe rețelele de socializare.

jumătatea online

3. Ieşi din tipar

Nu te grăbi să îţi faci public profilul. Studiază felul în care arata şi alte conturi de pe reţelele de socializare şi încearcă să ieşi din tipar. Vino cu lucruri noi şi nu încerca să îi copiezi pe ceilalţi. Spune ceva unic său neobişnuit despre tine. Fii cât mai original/ă.

4. Fii clar/ă

Spune încă de la început ce preferinţe ai şi ce tip de partener cauţi. Specifică de la bun început dacă eşti interesat/a de o relaţie foarte serioasă. Fiind foarte clar/ă vei putea să eviţi pierderea timpului. Mai bine îți petrece

5. Nu te grăbi

Dacă ai întâlnit o persoană care îţi place, nu te grăbi cu întâlnirile, lasă lucrurile să decurgă într-un ritm deliberat. Încearcă să conversezi mai mult în aplicație. O cunoaștere mai bună a partenerului înseamnă o relație mai solidă.

matrimoniale online

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply