Matrimoniale

Cum sa te prinzi ca este casatorit, pe un site de matrimoniale

By iunie 15, 2012 3 Comments

Discutiile online de pe site-urile de matrimoniale nu ofera de multe ori suficiente informatii, dar nici posibilitati pentru a-ti da seama daca persoana cu care vorbesti este reala, spune adevarul sau are intentii serioase. Cu toate ca este un mediu flexibil si permisiv, exista cateva semne care indica faptul ca barbatul ales este fie casatorit, fie are o iubita, si urmareste doar o aventura de la tine!

Are un profil obscur pe site-ul de matrimoniale!

Profilurile de pe site-urile de matrimoniale care sunt foarte misterioase, incomplete, fara poze, nume sau prea multe informatii despre utilizator sunt indoielnice si nu merita bagate in seama.

Desi exista mai multe motive pentru care barbatii nu sunt transparenti cu privire la informatiile despre ei, unul dintre cele pe care trebuie sa le iei in considerare este acela ca e un infidel, in cautarea unei aventuri, si de aceea nu vrea sa-si deconspire identitatea, pentru a nu fi prins de iubita sau sotie.

Nu are nicio poza cu el pe profil!

Cei mai multi barbati casatoriti, care sunt in cautarea unor partenere dornice de aventuri, nu pun poze cu ei pe site-ul de matrimoniale, de frica sa nu fie prinsi de vreun cunoscut, care stie statutul sau conjugal.

In loc sa posteze fotografii publice, pe profilul site-ului de matrimoniale, un barbat casatorit care intra in discutie cu tine invoca scuza ca nu vrea sa-si faca publica identitatea si ca prefera sa iti trimita pozele doar pe mail sau intr-un mesaj privat.

Te abordeaza el!

Nu este neobisnuit ca un tip de pe site-ul de matrimoniale sa te abordeze primul, insa daca iti trimite un mesaj privat in care nu se prezinta, nu isi spune numele si incepe printr-un salut, urmat de intrebari legate de tine, inseamna ca tatoneaza terenul pentru a vedea daca te incadrezi in tiarul cautat: acela de a avea o aventura cu el!

Barbatul insurat nu are rabdare in discutiile online, deoarece nu este dornic sa te cunoasca prea mult, ci doar sa afle daca esti dispusa sa te intalnesti rapid cu el, fara a fi interesata de prea multe detalii.

Daca nu i le oferi si ii raspunzi tot prin intrebari, nici nu iti va mai raspunde, semn ca nu este dornic sa stea la discutii.

Abordeaza prea repede subiectul sexului!

Barbatul casatorit vaneaza o “prada” sexuala pe site-urile de matrimoniale. Deoarece nu este dispus sa stea prea mult la discutii interminabile despre politica, muzica sau alte subiecte, se grabeste si abordeaza rapid subiectul sexului.

Sexul nu mai este un subiect tabu in ziua de astazi, insa un tip dornic sa cunoasca o persoana trece mai intai prin alte genuri de intrebari si subiecte, legate de cariera, hobby-uri, familie si abia apoi ajunge la tema sexuala.

Insa barbatul insurat, care vrea sa “vaneze” rapid o femeie aventuriera, este curios sa afle ce preferinte sexuale ai, ce parere ai despre sexul de la prima intalnire sau chiar cu un barbat casatorit.

Nu vorbeste prea mult despre el!

Barbatul care este implicat deja intr-o relatie evita sa vorbeasca prea mult despre el. Este genul care nu se mai opreste din pus intrebari legate de tine, pentru a te tine ocupata si a evita sa primeasca intrebari cu privire la cine e, unde sta, cu ce se ocupa, unde lucreaza, lucruri care l-ar putea da de gol.

Chiar si daca stabiliti sa iesiti la o prima intalnire, el este cel care preia initiativa si decide unde, cand si cum. In acest fel, se va asigura ca locatia va fi destul de departe de zona lui de confort, iar data si ora convenabile pentru a fugi repede de acasa.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Sikkandar spune:

    Multam AlexAk pentru arcpeieri .AlexRmF da suparat mai esti ma omule. Te-a suparat cineva? Hai spune-mi ca stiu sa ascult chiar foarte bine. Oricum mi se pare din ce ai scris acolo ca esti un reprezentant de marca a primei categorii. Si din ce ai scris mai sus chiar imi dai dreptate prietene. Relaxeaza-te ia o pauza incearca o femeie ceva. Roaga pe cineva sa te rezolve. Ooops dar am uitat tie iti place sa te rezolvi singur. Ce s-a intamplat ai mainile bagate in ghips? Incearca cu picioarele. Offf ma omule chiar imi pare sincer rau pentru tine. Si apropo daca citeai mai atent observai ca am scris de narcisist ca omul tine foarte mult la el nu ca e prost si ca e imoral. Dar ce sa-i faci Daca te-ai enervat te-ai enervat Si grasi celebri sunt mult mai multi decat narcisisti celebri. Dar nu asta e scopul articolului prietene. Probabil singurul tau neuron onanist nu si-a putut da seama. Multam pentru rating la post (1) dar te inteleg si mi-e mila de tine si de intelectul tau.Sfatul meu pentru tine prietene: cu iq-ul tau subnumeric si cu naivitatea ta copilareasca te angajez sa imi vidanjezi fosa septica de la tara. Cu lopata

  • Fateme spune:

    Ai auzit gresit Din monmet ce ai intretinut relatii sexuale nu mai esti virgina si poti ramane insarcinata chiar de la primul contact, daca nu te protejezi. Pierderea virginitatii nu are nicio legatura cu faptul ca nu poti ramane insarcinata in anumite zile.Este adevarat ca inainte cu cateva zile si, respectiv, cateva zile dupa menstruatie nu ramai insarcinata, asta insa in cazul unui ciclu menstrual regulat.Vezi metoda calendarului pentru a-ti calcula exact perioada fertila si, mai sigur, protejeaza-te!

  • Ganesh spune:

    Din pacate, da. Vezi FB Heading out? Stay ceonectnd. . Jongland printre mail-uri, blog-uri, FB, LinkedIn, Twitter & so on, cand mai avem timp sa traim?Mda, 100% conectati 😐

Leave a Reply