Matrimoniale

Cum sa-ti creezi un profil atractiv pe un site de matrimoniale

By mai 24, 2012 3 Comments

Site-urile de matrimoniale au cunoscut o ascensiune fulminanta in ultimii ani si, daca la inceput lumea era destul de reticenta in a-si face un profil curat, acum toti vor sa aiba pagini cat mai complete si pline de informatii personale. Daca vrei sa-ti gasesti sufletul pereche pe un site de matrimoniale, iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a deveni atractiv si interesant.

Alege un site de matrimoniale foarte vizitat

Cand te decizi ca doresti sa-ti creezi un profil pe un site de matrimoniale, este indicat sa alegi cel mai vizitat site. In acest fel, te asiguri ca pagina ta va fi accesata de mai multe ori.

Urca o poza recenta pe site-ul de matrimoniale

Poza este cel mai important indiciu intr-un profil, mai ales pe siteurile de matrimoniale. Pentru orice persoana, apectul fizic al posibilului partener poate fi decisiv in continuarea comunicarii. De aceea, este recomandat sa urci o poza recenta si atractiva, in care sa-ti poata fi vazut chipul.

Este in natura omului ca, atunci cand vorbeste cu un necunoscut, pe un site de matrimoniale, sa-si “infloreasca” unele calitati fizice, insa minciuna nu poate tine o vesnicie, mai ales daca prima conversatie pe net se transforma intr-o prima intalnire fata in fata.

Specialistii in matrimoniale considera ca poza ta nu trebuie sa treaca dincolo de limita decentei, adica nu este indicat sa apari in lenjerie intima sau intr-o pozitie obscena, intrucat ai putea fi perceput altfel decat esti.

Pentru un site dedicat anunturilor matrimoniale, specialistii recomanda ca barbatii sa fie imbracati in poza de profil cu blugi si tricou sau in pantaloni cu camasa, dar nu prea office. In cazul femeilor, acestea ar trebui sa adopte o tinuta casual – o rochita decoltata, dar nu indecenta sau pantaloni scurti. Femeile sunt sfatuite sa nu exagereze cu bijuteriile si machiajul.

Informatii personale pentru matrimoniale

Deoarece nu poti sti exact ce oameni iti viziteaza profilul de pe siteul de matrimoniale, este indicat sa nu postezi informatii foarte personale despre tine, cum ar fi o boala de care suferi sau faptul ca esti xenofob.

In schimb, este recomandat sa dai detalii despre tine care ar putea atrage cat mai multi posibili parteneri. Poti mentiona cartile care ti-au marcat viata, actorii si cantaretii care iti plac, filmele pe care le-ai revedea oricand si mancarea favorita. Mai poti scrie despre hobby-urile tale si, de asemenea, calitatile pe care ar trebui sa le intruneasca persoana interesata de tine.

Este important sa specifici si data nasterii tale, pentru ca nu este bine sa-ti ascunzi varsta. Pe siteurile de matrimoniale exista cate un suflet pereche pentru fiecare varsta in parte.

Ce scrii pe site-ul de matrimoniale

In general, poza este principalul motiv pentru care cineva iti viziteaza profilul de pe siteul de matrimoniale, insa ceea cea scrii este motivul pentru care decide sa ramana. Deci este indicat sa scrii cat mai corect si sa excluzi injuraturiile si vorbele jignitoare.

Specialistii in matrimoniale recomanda sa-ti updatezi profilul des, altfel lasi impresia ca nu esti interesat sa-ti gasesti un suflet pereche.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Mukesh spune:

    Eh poate ma bag ca musca-n lapte, dar imi amintesc un mic iniervtu cu tine si cu zoso de pe brain tv. Cred ca tot la arogantza va incadrati voi pe-acolo. Asa ca e o chestie relativa. Depinde de perspectiva din care privesti lucrurile. Nu spun ca cei doi mentionati nu ar fi cum ai spus, dar nu sunt personaje singulare. Asta e clar!

  • Linda spune:

    Cand copiezi dintr-o sursa, se numsete copiat..Cand copiezi din doua surse, se numsete plagiatCand copiezi din trei surse, se numsete asemanatCand copiezi din patru surse, se numsete inspiratCand copiezi din mai mult de 4 surse si mai modifici un pic.. se numsete blogCand copiezi din 10 surse si crezi ca esti original, inseamna ca ai scris o carte Pana atunci, agreghezi ) agregatul merge (mouse-ul).. copy & paste ..Esti o dulce

Leave a Reply