Matrimoniale

Cum sa-ti faci timp pentru a-ti gasi jumatatea, in functie de zodie

By august 7, 2013 No Comments

cuplu-fericitCand cineva te intreaba de ce nu ti-ai gasit jumatatea inca, un raspuns probabil ar putea fi “nu am timp de asa ceva, ma concentrez in alta directie”. Secolul vitezei implica, din pacate, tot mai putina disponibilitate pentru bucuriile inimii. Iesi din acest cerc vicios si afla, cu ajutorul zodiei tale, cum poti sa-ti faci mai mult timp pentru a-ti gasi sufletul pereche!

Berbec
Zodia ta este intens inclinata catre dezvoltarea de mici obsesii, dar si catre sacrificarea unor aspecte importante ale vietii tale, pentru nimicuri. Stii hobby-ul acela caruia ii dedici prea mult timp de un an incoace? El iti fura multe ocazii de a cunoaste pe cineva special, in cercurile sociale in care ar trebui sa te invarti.

Taur
Este dificil pentru tine sa spui ca te-ai indragostit intr-o clipa de cineva, pentru ca ai tendinta sa crezi ca trebuie sa te pregatesti indelung, sa analizezi, sa cercetezi, deci sa pierzi farmecul spontaneitatii. Lasa-te purtat de val si concentreaza-te mai mult pe calitatile persoanei din fata ta, decat pe detaliile circumstantiale.

Gemeni
Profita de atentia ta distributiva grozava si de talentul de a face mai multe lucruri in acelasi timp, pentru a-ti gasi pe cineva special. Daca la sfarsit de saptamana trebuie sa participi la cursuri sau sa faci multe cumparaturi, invita acea persoana pe care o simpatizezi sa te insoteasca.

Rac
Ai rezerve inepuizabile de dragoste si atasament, insa le investesti deseori in directii gresite. Incearca sa prioritizezi lucrurile in care investesti pasiune, altfel poti sa te dedici 90% profesiei si doar 10% cunoasterii unui partener. Pentru ca iti plac proiectele, fa un obiectiv din a iesi mai mult in oras si a flirta.

Leu
Muncesti sa traiesti sau traiesti sa muncesti? Un nativ Leu se poate lasa usor cuprins de frenezia acumularii de foloase materiale, cu toate ca are nevoie mare si de dragoste in viata sa. Opreste-te din goana nebuna de a aduna averi, plimba-te prin parc si incearca sa vezi cine iti face ochi dulci. De cand n-ai mai invitat pe cineva la o cofetarie?

Fecioara
Astrele te influenteaza major in directia obsesiei pentru detalii si a spiritului critic dus la extrem. Pentru ca nimeni nu poate sa te impresioneze la prima vedere, preferi sa revii la preocuparile tale de alta natura, in loc sa incerci sa cunosti pe cineva mai bine. Propune-ti sa dedici mai multe weekend-uri flirtului. Curatenia de acasa poate sa mai astepte!

Balanta
O Balanta poate sa intoarca pe toate partile problema gasirii unui partener, gandindu-se la infinit ce face si ce nu face in acest demers. Solutia in cazul tau este sa pierzi mai putin timp si energie raspunzand dilemelor de tipul “dar daca…” si sa lasi totul sa mearga de la sine. Nu a mers “agatatul” in bar? Incearca altceva saptamana viitoare si nu te mai blama pentru nereusite.

Scorpion
Zodia ta are obsesia de a face fie ceva “mare” si perfect, fie nimic. Simti nevoia sa ai un ragaz prealabil sa te pregatesti pentru o intalnire, insa nici nu iti planifici timpul eficient. Fa-ti un calendar cu intalnirile programate si consulta-l zilnic, astfel incat sa poti incepe pregatirile cu 2 zile inainte. In caz contrar, risti sa anulezi intrevederile, pentru ca ti se pare ca nu esti in forma optima sa le faci fata.

Sagetator
Tu ai tendinta sa anulezi multe iesiri cu potential romantic, pentru ca te trezesti pe ultima suta de metri ca nu ai facut “x” sarcina importanta si imposibil de amanat. Responsabilizeaza-te si termina la timp studiul, proiectul de la serviciu sau plata facturilor, astfel incat sa nu te mai retina nimic din calea flirtului.

Capricorn
Senzatia ca nu ai timp de nimic vine din incapatanarea ta de a ramane angrenat/a in responsabilitatile facultatii sau ale serviciului. Este admirabila dorinta ta de afirmare in cariera, insa nici dragostea nu poate astepta la nesfarsit. Si ce daca ai de terminat un tabel pentru serviciu in acest weekend? Sacrifica din cand in cand jobul, pentru o escapada romantica cu multe satisfactii.

Varsator
Esti mereu in miscare, insa ai o superficialitate aparte in relatia cu oamenii. Ai vazut pe cineva foarte atragator la metrou si iti raspunde privirilor? Fa-ti curaj si prezinta-te, dragostea apare de unde nici nu te astepti!

Pesti
Iti place viata sociala si petrecerea timpului liber cu prietenii, de aceea ai si tendinta sa flirtezi in grupuri si cam atat. Incearca sa iesi si in formula de doi, chiar daca te intimideaza circumstanta. Doar clipele intime cu cineva pot da nastere unei povesti de dragoste!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply