Matrimoniale

Cum sa-ti imbunatatesti relatia amoroasa intr-o singura luna

By aprilie 11, 2013 No Comments

Cum sa-ti imbunatatesti relatia amoroasa intr-o singura lunaSimti ca relatia voastra amoroasa nu mai este, ca in zilele bune, numai lapte si miere? V-ati indepartat incetul cu incetul unul de altul si practic ati ajuns sa fiti doar colegi de apartament? Nu trebuie sa planifici o vacanta romantica pentru a va reimprospata mariajul, desi nici aceasta idee nu ar strica. Daca inca mai ai sentimente pentru partner, incearca aceste lucruri simple pe care le poti face zi de zi si care reaprind flacara pasiunii intre voi doi in numai o singura luna.

Trimite-i mesaje de dragoste
Un biletel de multumire strecurat in pachetul cu mancare pe care il ia la serviciu, un SMS prin care ii arati aprecierea sau o conversatie care se termina cu un sincer “Te iubesc” sunt doar cateva dintre modalitatile prin care iubitul sau iubita se va simti mai apreciat/a.

Inrameaza poze cu voi doi in momente fericite
Aduceti-va aminte de momentele voastre frumoase surprinse de aparatul foto si scoate-le din folderul de poze din computer. Du-te cu ele la un studio foto si scoate-le pe hartie fotografica, apoi cumpara cateva rame foto dragute. Acum tot ce ai de facut este sa le “arunci” discret prin casa.

Fii mereu optimist/a
Priveste mereu partea buna a lucrurilor, nu are rost sa stai mereu ingandurat/a, astfel nu vei face decat sa-ti deteriorezi relatia. Micile gesturi inseamna totul pentru o relatie de dragoste. Incearca sa faci aceste mici schimbari zi de zi timp de o luna si o sa vezi cum relatia voastra se revigoreaza.

Deschide-ti sufletul
Cum vrei sa fiti un cuplu daca nu sunteti deschisi unul cu celalalt? Fa tu primul pas si ai sa vezi ce schimbari se vor petrece inauntrul vostru. In scurt timp veti redeveni una si aceeasi persoana, un cuplu adevarat.

Implica-te in sarcinile comune
Nu este de mirare ca sentimentele voastre s-au racit daca partenerul face singur toata treaba de fiecare data, aspect care poate ajunge sa il frustreze. Atunci cand este vorba de curatenia casei, de exemplu, trebuie sa va impartiti in mod egal sarcinile.
Programeaza o iesire dubla
Este timpul pentru o distractie in patru. Suna-ti prietenii comuni si programeaza o iesire sambata seara la un restaurant. Socializarea are efecte benefice asupra starii de spirit. Cand va veti intoarce acasa veti fi doar voi doi si patul gol. Suna tentant, nu?

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply