Matrimoniale

Cum sa treci peste un esec in dragoste, in functie de zodia ta

By martie 14, 2013 No Comments

despartireAi traversat recent un esec in dragoste si ti se parte dificil sa gasesti resursele necesare de a-ti vindeca inima ranita? Afla care sunt solutiile de consolare potrivite pentru zodia ta, astfel incat sa pornesti pe un drum nou in dragoste, mai satisfacator decat cel pe care l-ai incheiat deja. Priveste ce spun astrele despre cele mai bune strategii pe care sa le aplici cand vrei sa iti revii dupa o despartire!

Berbec
Renunta sa te mai framanti cu gandurile negre despre ce ar fi trebuit sa faci sa nu se ajunga la despartire. Ai tendinta sa te autotorturezi cu jocuri ale mintii care te consuma in zadar. Ai nevoie doar de un impuls care sa iti redea increderea in tine: o coafura noua, suvite deschise care sa iti puna in valoare parul, cateva haine noi in garderoba si un cont pe un site de matrimoniale. Un look reinventat inseamna pentru tine apetit proaspat pentru iubire!

Taur
Spune “da” schimbarilor sanatoase. Cand te ineci in propriile frustrari, devorand tone intregi de dulciuri, nu iti vei alina inima decat temporar. Acum a sosit momentul sa te simti din nou excelent in pielea ta: mancare sanatoasa, mai multa miscare, o vizita la salonul de cosmetica si mai multe iesiri in oras cu prietenii.

Gemeni
Tu esti mereu sursa de sfaturi inspirate pentru prietenii tai care sufera din dragoste, atunci de ce nu stii sa le aplici si pentru tine? Nu mai privi in urma si planifica o vacanta intr-un loc exotic, unde sa cunosti multa lume noua (stii cat de mult iti place asta) si din care sa revii cu o stralucire aparte pe chip.

Rac
Esecul in dragoste poate avea pentru tine efecte cu adevarat patologice. Arunca toate obiectele care iti amintesc de fostul partener, sterge melodiile triste de pe iPod si implica-te in activitati care sa iti ocupe tot timpul liber. Ignora trecutul si canalizeaza-ti toata energia catre un hobby personal, prietenii ignorati in ultima vreme, un cont pe un site de matrimoniale etc.

Leu
Orgoliul tau poate suferi sechele infioratoare dupa o despartire, motiv pentru care ti-ar prinde foarte bine o iesire in societate si un flirt nevinovat (cel putin la inceput) cu o persoana cunoscuta pe un site de matrimoniale. Atentia celor din jur te ajuta intotdeauna sa iti vindeci ego-ul lezat.

Fecioara
Chiar daca privesti destul de rational o despartire, impactul emotional se poate vedea in mancatul emotional de care te-ai cam apucat in ultima vreme. A sosit momentul sa accepti mai des iesiri in oras, invitatii la teatru si activitati de grup. Profita de timpul liber pentru a face o curatenie generala in casa – stii cat de bine te face sa te simti o locuinta curata “luna”!

Balanta
A sosit momentul pentru relaxare, odihna si destindere cu mici placeri nevinovate. Recompenseaza-ti suferinta indurata, cu un abonament la un salon de spa, o excursie in care voiai de mult sa mergi sau un scaun de masaj ridicol de scump. Te vei simti atat de bine, incat vei uita de fostul partener care ti-a ranit sentimentele.

Scorpion
A sosit momentul sa imbratisezi schimbarea. Poate ca toate cadourile frumoase pe care le-ai primit de la el nu au echilibrat niciodata insatisfactia pe care ti-o oferea pe alte planuri. Aminteste-ti de vremea in care te bucurai de independenta si de atentia nestingherita a sexului opus. De cand n-ai mai flirtat intr-un club?

Sagetator
Miscarea si distractia sunt doua retete sigure pentru tine, cand vrei sa depasesti cu brio o despartire dureroasa. Sigur ti-era dor sa dansezi la o petrecere cu oricine iti trece prin cap, acum este momentul sa gusti din nou din aceasta placere. O expeditie de munte te poate elibera, in egala masura, de tensiunile acumulate.

Capricorn
In mod cert, o schimbare de imagine si atitudine ti-ar prinde foarte bine. Tinzi sa cazi prada comoditatii cand esti intr-o relatie pe termen lung, iar acest lucru iti ramane intiparit in constiinta ca fiind sursa despartirii. Investeste in cateva haine de firma, cumpara-ti o crema scumpa si schimba-ti stilul de machiaj. Vei vedea cu alti ochi viata, unii mult mai optimisti.

Varsator
Sigur ai o gasca intreaga de prieteni pe care ai neglijat-o nemilos de dragul fostei tale iubiri. Viata sociala iti face bine dupa o despartire, pentru ca te ajuta sa vezi ca exista si alte moduri placute de a trai. Ai la fel de multe sanse sa te iti revii cu o carte buna, un curs interesant sau un job nou.

Pesti
Cuvantul “jucaus” ar trebui sa iti caracterizeze atitudinea dupa o despartire, dar si tinuta. Imbraca-te in culori vii, uita-te la filme de comedie, participa la show-uri de comedie si ia-ti suferinta in ras. Intr-o zi, altcineva te va face sa zambesti din nou!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply