Matrimoniale

Cum sa treci peste inconvenientele site-urilor de matrimoniale

By iunie 11, 2012 One Comment

Navigarea pe site-urile de matrimoniale este o aventura interesanta, care poate avea final fericit, intalnind o persoana cu care esti compatibil si de care te indragostesti, sau poate sfarsi neplacut, prin dezamagiri multiple. Exista multe avantaje si beneficii, dar si destule inconveniente, ca sa nu mai spunem riscuri, ale intalnirilor online! Iata care sunt cele mai importante si cum sa te feresti de ele!

Distanta

Cand vine vorba de site-urile de matrimoniale, lipsa barierelor georgrafice este atat avantaj, cat si dezavantaj.

Este un avantaj atunci cand esti in cautarea unui partener, deoarece ai optiuni multiple, dar se dovedeste a fi un inconvenient daca te indragostesti. Distanta mare dintre voi si faptul ca nu puteti petrece mult timp impreuna pentru a va cunoaste mai bine, va face sa vedeti si partea mai putin buna a utilizarii acestor site-uri.

Daca exista o atractie puternica intre voi si doriti cu adevarat sa va cunoasteti mai bine, distanta nu va fi un impediment, oricat de mare ar fi ea.

Stigmatul

Utilizatorii site-urilor de matrimoniale nu sunt vazuti cu ochi foarte buni in societate. Exista un stigmat atribuit celor care isi fac cont, chiar daca site-urile s-au dovedit a fi extrem de eficiente in alinarea singuratatii multor persoane.

Multe cupluri care s-au cunoscut pe site-uri de matrimoniale au ajuns sa se casatoreasca. Nu este o rusine sa iti cauti partener pe internet. Daca esti in dubii si ai impresia ca vei fi criticat, pastreaza informatia doar pentru tine.

Siguranta

Intalnirile online sunt destul de nesigure. Nu stii de cine dai, poti cadea in capcana de a posta public informatii private, care te pot costa siguranta, si poti suferi multiple dezamagiri.

Din fericire, site-urile consacrate de matrimoniale au politici stricte cu privire confidentialitatea informatiilor si a identitatii tale.

Daca ai grija sa fii precauta in informatiile pe care le oferi utilizatorilor cu care intri in contact, sa nu iti divulgi din prima identitatea si cu atat mai putin adresa, numarul de telefon sau alte date personale, ar trebui sa fii protejata de pericole.

Minciunile

Atunci cand comunici cu o persoana necunoscuta in spatiul virtual trebuie sa te astepti la orice. Nu stii cum arata, daca pozele pe care le are postate pe profilul personal sunt reale sau daca este sincer. Este important sa nu acorzi votul de incredere tuturor utilizatorilor pana nu ii cunosti personal.

Prima intalnire cu o persoana cunoscuta pe un site de matrimoniale este cea care dezvaluie o parte dintre mistere. In primul rand ai ocazia sa observi daca este cel din imaginile pe care ti le trimite pe internet. Apoi, poti sta mai mult de vorba cu el si poti afla in timp daca te-a mintit sau nu in anumite privinte.

Timpul

Faptul ca mediul online este flexibil si poate fi utilizat de oriunde te-ai afla poate fi un avantaj, dar se poate transforma si intr-un inconvenient.

In spatiul virtual, poti discuta oricate ore vrei, ziua, noaptea cu cei pe care-i cunosti. Timpul petrecut in compania prietenilor virtuali ti-ar putea afecta calitatea vietii personale, dar si profesionale.

Cu cat vorbesti mai mult cu o persoana, cu atat ai vrea sa afli mai multe despre ea si sa o cunosti mai bine. Tentatia de a comunica tot timpul cu ea te poate face sa iti neglijezi sarcinile profesionale, familia si prietenii si ai putea avea de suferit.

Totul tine de autocontrol si organizare. Daca iti impui limite si stabilesti intalnirile la anumite ore, nu ar trebui sa iti faci probleme.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Brandon spune:

    Eu mi-am luat cd-key pt fifa 2010 de aici. imi merge foarte bine, fara prmelboe.Pt ce-i ce nu au cd-key trimiteti sms cu textul:RRR Eg+2441443830 (dupa RRR se lasa spatiu), sms-ul se trimite la numarul: 1288. Primiti imediat raspuns cu key pentru licenta valabil 12 luni. (tariful pentru un sms este de 0.93 eurocenti valabil in orice retea)

Leave a Reply