Matrimoniale

Cum sa vorbesti cu un barbat pe site-ul de matrimoniale

By iunie 19, 2012 2 Comments

Discutiile online pe care le intretine o femeie cu un barbat pe un site de matrimoniale trebuie sa respecte cateva reguli esentiale sa se axeze atat pe subiecte de interes pentru el, pe un mod de exprimare coerent si pozitiv si pe sinceritate, dar cu o anumita retinere in privinta informatiilor prea intime sau personale. Iata cum sa vorbesti cu un barbat pe site-ul de matrimoniale!

Abordeaza-l direct si fii sigura pe tine!

Daca tu esti cea care vrei sa abordezi un tip de pe un site de matrimoniale, atunci nu ezita sa fii directa si sa te prezinti, mentionandu-i numele tau, pentru a-i arata ca ai ganduri cat de cat serioase, si sa incepi printr-o intrebare sau remarca amuzanta legata de ceva din profilul lui. Barbatilor le plac femeile directe!

Fii amuzanta si foloseste simtul umorului!

Barbatilor nu le plac femeile serioase, care abia scot doua cuvinte pe ora si care nu stiu sa foloseasca umorul in discutii.

Cu cat conversatiile sunt mai amuzante si abordezi un spirit mai glumet, cu atat discutia de pe site-ul de matrimoniale va fi mai relaxata si informatiile vor curge in mod natural.

Cere-i sfaturi si sugestii!

Barbatilor le place sa fie implicati in luarea deciziilor si sa para ca ei sunt cei care au ultimul cuvant de spus.

Sigur ca nu trebuie sa il consulti vizavi de probleme foarte personale, deorece nu ati ajuns la acel nivel de cunoastere. Dar poti sa il implici in deciziile tale, sfatuindu-te in privinta felului de mancare pe care sa il faci pentru cina, asupra culorii rochiei pe care sa o imbraci etc.

Pune-i constant intrebari!

Ofera-i oportunitatea celui cu care vorbesti pe site-ul de matrimoniale sa se deschida in fata ta. Cu ajutorul intrebarilor si curiozitatilor, afli multe despre modul lui de gandire si reusesti sa il cunosti mai bine.

Chiar daca nu pare, barbatilor le place sa fie intrebati cu privire la propria persoana.

In felul acesta, comunicarea ramane deschisa si se evita momentele jenante, in care nimeni nu mai spune nimic.

Fii mereu pozitiva si optimista!

Barbatilor le plac femeile vesele, optimiste si pozitive, nu cele care se lamenteaza tot timpul de cate ceva sau care vad numai partea negativa din fiecare lucru.

Vaicareala nu este un atu in discutiile cu un barbat. Evita subiectele triste sau treci repede peste ele, daca apar, pentru a evita sa va stricati buna dispozitie.

Exprima-ti clar punctul de vedere asupra temelor sexuale!

La un anumit punct al conversatiei, se va ajunge inevitabil si la subiectul sexului, atat de adorat de barbati, mai ales daca sunt online, pe un site de matrimoniale, unde isi permit mult mai multe decat daca ar fi fata in fata.

Este important sa stabilesti de la inceput care sunt limitele si pana unde esti dispusa sa mergi cu astfel de discutii, pentru a evita situatiile penibile si abordarea unor subiecte tabu pentru tine.

Care sunt subiectele de conversatie preferate de barbati pe site-ul de matrimoniale?

Spre deosebire de femei, barbatii au alte preferinte in materie de subiecte de discutie, pe care trebuie sa le stii si sa le abordezi din cand in cand.

Evident, unele dintre ele se pot adapta in functie de interesele, profesia sau pasiunile pe care le are acesta. Insa cel mai adesea, barbatii prefera sa vorbeasca, atat pe site-uri de matrimoniale, cat si in alte contexte, despre:

sex;
sport;
muzica;
planuri de viitor – profesionale, personale etc;
filme;
calatorii etc.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Yaasbetsithaa spune:

    Buna!Acum cateva zile am fost la lacul Sf. Ana si Tinovul Mohos.A fost f. froums;pe malul lacului nu erau gratare,erau barci pe apa,multa lume pe mal si in apa;se poate face plaja ,era curat.Intrarea in rezervatie se plateste cu 20 lei daca mergi pana la lac iar daca masina ramane la cabana se plateste 10 lei;exista multe scurtaturi prin padure.Tinovul Mohos a fost de asemenea froums ,se merge cu ghid,din ora in ora,este interesant faptul ca se merge numai pe “dalele”de lemn,vegetatia este interesanta si stratul de turba la fel ,care era ca un burete,la fel “lacusele”care aveau o adancime de 17-20m.Pana la lac se poate ajunge numai cu masina,nu sunt autobuze,noi am venit de la Brasov -80 km,prin Sf. Gheorghe apoi la Bixad la dr.Pentru orice informatie va astept intrebarile!

  • Gamze spune:

    Singurele desene aatinme care sunt potrivite pentru cei mici dupa parerea mea sunt desenele aatinme vechi de Disney, ca de exemplu Alba ca zapada, Frumoasa si bestia, Cenusareasa sau Pisicile arist…

Leave a Reply