Matrimoniale

Cum sa vorbesti cu o femeie pe site-ul de matrimoniale

By iunie 12, 2012 4 Comments

Conversatiile care au loc pe un site de matrimoniale trebuie sa urmeze anumite tipare si reguli, pentru a putea fi constructive si a atrage atentia partenerilor online. Daca vrei sa cunosti mai bine o femeie pe un site de matrimoniale, trebuie sa fii foarte atent la cum si ce fel de informatii ii comunici, inca de la primul salut si pana la prima intalnire reala, cand vei avea ocazia sa ii arati cum esti cu adevarat!

Iata cateva reguli pe care trebuie sa le respecti in conversatia cu o femeie pe un site de matrimoniale, care sunt subiectele pe marginea carora femeilor le place sa discute si pe care trebuie sa le eviti cu orice pret!

Abordarea, cateva reguli utile in conversatiile online cu femei

Prima regula in abordarea unei femei pe un site de matrimoniale consta in evitarea atitutinii agresive sau defensive, adica a tipului inabordabil. Incearca sa fii deschis si disponibil la nivel conversational.

Sa fii respectuos este o alta regula importanta in abordarea unei femei pe un site de matrimoniale. Daca esti misogin sau badaran inca de la primele replici, nu vei primi feedback-ul pe care il astepti.

Fii politicos in modul cum i te adresezi, dar nu exagera cu complementele la adresa ei, vei parea fals si vei da impresia ca vrei doar sa o cuceresti, nu sa o si cunosti.

Femeile adora barbatii atenti, romantici, optimisti si nu in ultimul rand, inteligenti. Ai grija sa scrii corect si inteligibil, deoarece in conversatiile de pe site-urile de matrimoniale, femeile sunt foarte atente la acest aspect.

Psihologii sustin ca de cele mai multe ori este bine sa iti urmezi instinctul in replicile pe care le oferi in conversatiile din online.

Incearca sa nu fii agresiv in cantitatea de informatii si mesaje trimise partenerei, daca ea este mai rezervata si infranata in acest sens. Va crede ca esti un hartuitor si nu iti va oferi prea mult credit, pentru a te cunoaste mai bine.

Este indicat sa fii echilibrat si sa nu acaparezi discutiile. Aceasta este adesea treaba femeilor, carora le place sa vorbeasca mult.

Top subiecte de discutie preferate de femei in conversatiile online cu un barbat

Cercetari recente au evidentiat faptul ca exista anumite teme pe care femeile le privesc cu ochi buni atunci cand sunt abordate de barbati pe un site de matrimoniale.

Introducerea acestor teme in conversatiile online produce o impresie buna femeilor despre barbatul din spatele monitorului si le determina sa le acorde o sansa.

Iata topul subiectelor pe care e bine sa incerci sa le tratezi in discutiile online cu o femeie, pe un site de matrimoniale:

– aspiratii si dorinte;
– hobby-uri, pasiuni;
– visuri;
– muzica;
– filme;
– calatorii;
– vacante;
– prieteni;
– distractie (metode, locuri, idei).

Top teme de discutie pe care femeile le urasc in conversatiile online cu un barbat

Daca exista subiecte interesante si adorate de femei, exista si reversul lor, adica teme de discutie pe care este mai bine sa le eviti in abordarea unei femei pe site-ul de matrimoniale.

– politica;
– aluziile la foste/fosti iubiti;
– teme stiintifico-fantastice;
– religie;
– istorie;
– bani.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply