Matrimoniale

Cum stii ca a sosit momentul pentru monogamie

By februarie 19, 2013 No Comments

cum stii ca a sosit momentul pentru monogamieDupa ce ai avut deja cateva intalniri reusite, urmeaza pragul important care semnifica cu adevarat o relatie: casatoria. Afla cum stii ca a sosit momentul pentru monogamie prin cateva semne bazate pe comportamentul tau si al partenerului.

Daca ai intalnit partenerul pe un site de matrimoniale online, momentul pentru monogamie soseste la fel, dupa cateva intalniri reusite fata in fata.

Exista o compatibilitate clara

Atunci cand conversatia nu este intrerupta de tacere prea des si gasesti subiecte de conversatie usor cu partenerul, poti decide daca exista o compatibilitate adevarata. Cand stii ca merita sa dai o sansa relatiei, poti trece la monogamie.

Ai discutat cu partenerul despre viitor

Daca ai vorbit cu partenerul despre viitor chiar din faza de matrimoniale online, te poti baza pe celelalte semne. Atunci cand apar planurile de viitor in cuplu, este momentul pentru sa va uniti destinele pentru totdeauna.

Vorbesti tot mai mult cu partenerul

Cand convorbirile la telefon nu mai tin doar de planurile de intalniri si vorbesti tot mai mult cu partenerul, poate fi un moment bun sa discuti despre exclusivitatea relatiei. Chiar daca telefoanele si mesajele dese incep imediat dupa ce v-ati cunoscut pe site-ul de matrimoniale online, este bine ca discutia despre casatorie sa aiba loc doar dupa cel putin o intalnire fata in fata.

Prietenii tai stiu deja de relatie

Daca apropiatii tai au aflat ca ai pe cineva chiar de atunci cand l-ai cunoscut pe site-ul de matrimoniale online, nu mai ai nicio piedica pentru a trece la monogamie. Dupa acest pas, poti chiar sa-l prezinti prietenilor si rudelor apropiate.

Ti-a vorbit despre familia proprie

Cat de multe stii despre partener? Nu este nevoie sa cunosti detalii exacte despre toate realizarile lui, dar ar fi bine sa-ti fi dat macar cateva informatii despre familia lui.

O discutie simpla despre copilarie, parinti si frati sau surori poate completa profilul lui cu care ai inceput sa te familiarizezi chiar de cand l-ai cunoscut printr-un site de matrimoniale online.

Ai incalcat deja alte reguli

Daca n-ai avut rabdare sa respecti un ritm recomandat al relatiei, orice moment poate fi cel potrivit pentru o declaratie de exclusivitate. Cand te-ai vazut frecvent cu partenerul inca de la inceput, puteti trece impreuna la monogamie. In mod ideal, stii deja ce intentii are, deoarece le-a declarat deja pe site-ul de matrimoniale online.

Nu te-ai implicat inca total in relatie

Echilibrul intre viata de cuplu si cea personala este foarte important. Discuta cu partenerul despre monogamie cand nu ati ajuns inca sa petreceti foarte mult timp impreuna. Indiferent daca relatia a inceput in grupul de prieteni sau prin matrimoniale online, este important sa discuti despre monogamie atunci cand ai un echilibru bun intre “eu” si “noi”.

Stii ca esti gata pentru acest pas

Cel mai important semn care iti arata ca a sosit momentul pentru monogamie vine chiar din interior. Atunci cand te simti cu adevarat pregatit pentru acest moment, propune partenerului o discutie despre acest prag important in orice relatie.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply