Matrimoniale

Cum stii daca site-ul de matrimoniale este sigur sau de incredere?

By mai 29, 2012 No Comments

Site-urile de matrimoniale au devenit un fenomen extrem de raspandit in lume la ora actuala si o metoda utila si practica de alinare a singuratatii pentru multe persoane. In multimea de site-uri matrimoniale care apar zilnic, multe dintre ele “fantoma”, este indicat sa alegi cu grija site-ul de unde iti inregistrezi datele personale si intri in discutie cu alte persoane.

Iata cateva criterii dupa care iti dai seama daca un site de intalniri online sau matrimoniale este sigur si de incredere sau nu!

1. Verifica daca site-ul de matrimoniale este cunoscut

Un site bun se cunoaste dupa notorietate sau reputatie. Asadar, daca este in top trei sau cinci site-uri de matrimoniale din tara sau online, i se face publicitate, ai auzit vorbindu-se adesea si de bine despre el, inseamna ca este printre cele mai sigure si serioase.

2. Analizeaza design-ul si interfata site-ului de matrimoniale

Cerceteaza cu atentie site-urile de matrimoniale pe care intri. Prima impresie conteaza intotdeauna, exact ca in cazul oamenilor.

In situatia in care ti se pare organizat, complet, interesant, scris corect, cu toate instrumentele necesare active si la locul lor, cu un aspect placut, inseamna ca este facut cu seriozitate si ca este sigur.

Daca este incomplet, cu multe lipsuri si scris incorect, denota neincredere si inseamna ca este facut de neprofesionisti.

3. Navigheaza si analizeaza profilurile de pe site

Inainte de a te inscrie si a posta date personale pe site-ul pe care l-ai ales, fa o mica munca de investigatie si “frunzareste” un pic pagina.

Multe website-uri de matrimoniale obscure sau neserioase creeaza profiluri false, pentru a atrage si impresiona viitorii utilizatorii. Acestea sunt de obicei acele profiluri perfecte, fara cusur ale unor “manechine”, “modele” etc.

In situatia in care navigarea unor profiluri iti ofera sentimentul ca sunt reale si diversificate si ca nu sunt “fabricate”, poti da o sansa acelui site.

4. Verifica daca site-ul de matrimoniale are politica de confidentialitate (privacy policy)

Undeva in subsolul oricarui site exista mai multe informatii esentiale, care ofera identitate si seriozitate acestuia.

Printre datele de contact, informatii despre scopul si profilul site-ului, ar trebui sa se gaseasca si detalii despre politica lor de confidentialitate a datelor personale, pozelor postate etc.

In unele cazuri, aceste informatii sunt oferite si esti intrebat despre ele la inscrierea ca membru pe site, inainte de a-ti activa contul.

Citeste-le cu atentie, pentru a fi sigur ca informatiile si pozele postate nu sunt folosite in scopuri comerciale sau cu alte intentii de catre detinatorii site-ului.

5. Asigura-te ca site-ul de matrimoniale are copyright

Prin afisarea si identificarea copyright-ului, descoperi cine sunt detinatorii site-ului de matrimoniale sau cui apartine continutul acestuia.

Poti descoperi firme serioase ori nume consacrate din domeniu, ceea ce ar trebui sa iti induca un sentiment de siguranta si incredere, dar poti observa fie ca nu are sau ca cei trecuti acolo sunt niste impostori sau spam-eri.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply