Matrimoniale

Cum te comporti cand te indragostesti, in functie de zodie

By mai 23, 2013 No Comments

zodii indragostitiPana si felul in care te comporti atunci cand te indragostesti, este dictat in mare parte de zodia ta! Astrele decid daca te cuprinde emotivitatea, timiditatea, aerul visator sau pofta de a sari in sus de bucurie! Iata care este atitudinea tipica fiecarei zodii, in fata iubirii.

Berbec
La fel ca orice alte trairi tipice Berbecilor, senzatia atunci cand acesti nativi se indragostesc este intensa si rapida. Nu se gandesc prea mult inainte sa actioneze, de aceea fac deseori primul pas si nu se pot abtine sa-si exteriorizeze gandurile si impresiile, fara sa se gandeasca la consecinte. Un Berbec fermecat de un potential partener isi va face cunoscute intentiile in maximum o ora!

Taur
Taurii sunt maestri ai disimularii fluturasilor din stomac, atunci cand se indragostesc. Nimeni nu stie ca nutresc o pasiune ascunsa pentru cineva, intrucat isi ascund perfect starile de spirit. In schimb, sentimentele ii macina pe interior si ii impiedica sa mai manance normal sau sa adoarma cu usurinta, din pricina euforiei.

Gemeni
Un Geaman indragostit isi va duce intotdeauna logoreea innascuta la urmatorul nivel: in preajma persoanei fata de care au sentimente, acesti nativi incep sa vorbeasca verzi si uscate, sa faca glume deseori nereusite si sa incerce sa atraga atentia cu orice pret. De altfel, Gemenii cauta orice scuza pentru a ajunge prin preajma celui de care s-au indragostit.

Rac
Racii indragostiti ard de dorinta pentru a duce relatia cu persoana speciala la urmatorul nivel, insa sunt prea timizi pentru a-si arata intentiile. Prin urmare, manifesta actiuni discrete, precum priviri languroase, poate un mesaj prin care cocheteaza sau inaintarea invitatiei de a face un favor acelui cineva special. Sentimentele lor sunt puternice, insa raman adanc ascunse, daca sunt ignorate.

Leu
Un Leu indragostit nu ramane singurul lovit de Cupidon: in cateva secunde, devine cel mai fermecator om de pe pamant, coplesindu-si “victima” cu glume reusite, remarci flatante si complimente neasteptate. Sarmul deosebit al acestor nativi si increderea lor in fortele proprii, ii fac irezistibili in fata sexului opus.

Fecioara
Fecioarele nu se pierd cu firea atunci cand se indragostesc, ci dimpotriva: au un control de sine atat de bun, incat par detasate si indiferente. In realitate, ele analizeaza in mintea lor fiecare detaliu al interactiunii cu persoana de care s-au lasat cucerite, vazand probleme si acolo unde ele nu exista de fapt. In rest, se preocupa constant sa formuleze strategii prin care sa ajunga la inima potentialului partener.

Balanta
Balantele nu flirteaza cu o singura persoana, deci se indragostesc deseori de mai multi pretendenti in acelasi timp. Odata ce le este captata atentia, Balantele se straduiesc sa arate impecabil in preajma “alesilor”, sa se prezinte in cea mai buna lumina si sa faca remarci pozitive, pentru a primi in schimb acelasi tratament.

Scorpion
Cand se indragostesc, Scorpionii devin detectivii propriilor sentimente, dar si urmatorii din umbra ai persoanei fata de care se simti atrasi. Acesti nativi incep sa caute toate detaliile posibile despre potentialul partener, dezvoltand o obsesie pentru el si dedicandu-se 100% acestei cautari de informatii si emotii.

Sagetator
Sagetatorul indragostit devine foarte competitiv. Se va intrece cu toate persoanele de sex opus, care interactioneaza cu acel cineva special, incercand sa impresioneze si sa dovedeasca faptul ca nimeni nu il intrece, la niciun capitol. Cel mai probabil, Sagetatorul isi va invita potentialul partener la un eveniment care sa ii permita afisarea ostentativa a talentelor proprii.

Capricorn
Capricornii indragostiti incearca sa se documenteze amanuntit despre persoana care le-a atras atentia, inainte sa faca primul pas spre o relatie serioasa. Apoi, scot din sifonier cele mai frumoase haine, isi umplu portofelul de bani si cumpara bilete la teatru sau la Opera, pentru a face impresie buna.

Varsator
Cand se indragosteste, Varsatorul incepe deja sa se gandeasca la modul in care va arata viitorul sau alaturi de noul partener. Vrea sa il cunoasca asa cum este el in realitate, de aceea va dori sa petreaca mult timp in cercurile sale sociale, pentru a se integra cat mai rapid.

Pesti
Romantici si sensibili, Pestii indragostiti isi petrec intreaga zi visand la persoana care a reusit sa le fure inima, desenandu-i numele intr-o inimioare si imaginandu-si scenarii siropoase sau cat de frumosi vor fi copiii pe care i-ar putea avea impreuna.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply