Matrimoniale

Cum te imbraci la un blind date

By decembrie 13, 2012 No Comments

Daca ai cunoscut pe cineva pe un site de intalniri online si nu a mers bine, puteti, cel putin, sa va recomandati prieteni sau cunostinte. Ai putea experimenta un blind date care sa fie o surpriza cat se poate de placuta. In cazul unui blind date, prima impresie este esentiala. Aceasta prima impresie poate fi creata in mare parte cu ajutorul hainelor pe care le porti.

1. Tinuta clasica pentru blind date

Una dintre cele mai sigure alegeri in materie de vestimentatie este tinuta clasica. Ea poate alege o rochie simpla, croita usor pe corp, intr-o paleta clasica de culori de tip alb-negru, bleu-maro, roz-alb.

Pentru barbati, o tinuta clasica este o pereche de pantaloni de stofa cu o croiala simpla si un tricou cu rever. Chiar daca nu va cunoasteti de pe un site de intalniri online si nu stiti mai nimic unul despre altul, cel putin aveti o tinuta decenta, rezervata, care impune respect.

2. Tinuta casual pentru un blind date

Cand nu ai avut intalniri online cu persoana cu care urmeaza sa te vezi fata in fata, fiecare dintre voi isi va imagina tot felul de lucruri. Prin tinuta aleasa nu trebuie sa pari ca ai facut eforturi majore pentru acea intalnire, insa nici ca nu te-ai straduit deloc. Tinuta casual este o solutie de mijloc.

Pentru femei, o tinuta casual poate fi un tricou fara maneci, acoperit cu un bolero care pune in valoare linia bustului. Fusta casual este la 2-3 cm deasupra genunchiului. Accesorii fine precum o brosa sau un colier dragut completeaza tinuta.

Pentru barbati, o tinuta casual poate consta din blugi, o camasa si un tricou pe sub aceasta. Un ceas este un accesoriu care intregeste tinuta.

3. Tinuta de club pentru un blind date

Daca o cunostinta comuna v-a facut legatura pe un site de intalniri online sau in afara lui, o idee de blind date poate fi clubul. Acesta este un loc relaxat, unde lumea vrea sa se simta bine si unde nu esti obligat sa faci conversatie.

Pentru femei, o tinuta de club poate fi o rochie dintr-un material lucios, pe corp, insa nu foarte decupata. O pereche de pantofi cu toc inalt este esentiala. O tinuta pentru club trebuie sa fie sexy, insa nu provocatoare, pentru a nu transmite un mesaj gresit.

Pentru barbati, o tinuta de club poate fi creata din piese vestimentare indraznete: imprimeuri, suprapuneri de materiale diferite, culori inedite. Tinuta masculina trebuie sa puna in valoare partile cele mai frumoase ale corpului si sa mascheze restul.

Tu ce haine ti-ai alege pentru un blind date?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply