Matrimoniale

Cum treci mai usor peste o despartire

By septembrie 21, 2012 One Comment

Despartirile sunt dificile, indiferent daca ai decis chiar tu incetarea relatiei sau au avut de-a face cu faptul implinit. Afla cum treci mai usor peste o despartire, pentru a fi apoi pregatit de o relatie noua, pe care o poti gasi chiar pe un site de matrimoniale online.

Intrerupe complet contactul

Primul pas pentru a trece mai repede peste sentimentele negative este sa intrerupi complet contactul cu fosta sau cu fostul. Chiar daca insista ca vrea sa ramaneti prieteni, spune-i ca ai nevoie de timp pentru asta. Daca totusi insista, respinge-i apelurile si blocheaza-l in retele sociale sau pe site-ul de matrimoniale online unde l-ai cunoscut.

Refugiaza-te in bratele prietenilor

Viata sociala poate fi cel mai bun mod prin care iti revii dupa o despartire, cu ajutorul prietenilor si apropiatiilor. Nu incerca sa incepi imediat o relatie noua, fie fata in fata, fie pe un site de matrimoniale online. Lasa-ti timp sa treci peste despartire.

Elimina orice amintire

Cel putin imediat dupa despartire, este intelept sa elimini toate lucrurile care iti aduc aminte de fostul sau fosta. Pune deoparte cadourile primite, sterge SMS-urile sau mesajele de pe site-urile de matrimoniale online primite de la cel sau cea care te-a ranit pentru a putea trece mai usor peste despartire.

Renunta la regrete

Odata ce ai analizat motivele despartirii si ai tras concluziile necesare, renunta la regrete. Cand ti-ai acceptat greselile, ai o sansa mai mare sa nu le mai repeti intr-o noua relatie, dar asta nu inseamna ca are rost sa te mai gandesti la trecut ca si cum ai putea schimba ceva. Poti, in schimb, sa privesti inainte, sa gasesti o noua relatie in care sa intri cu mai multa experienta, fie ca incepe la locul de munca sau pe un site de matrimoniale online.

Priveste inainte

Cu o viata sociala activa, ai toate sansele sa cunosti pe cineva nou care sa-ti cucereasca inima. Cand prietenii nu te pot ajuta si nu-ti place sa agati straini, apeleaza la un site de matrimoniale online, unde tu alegi cand esti gata de o noua relatie serioasa, fara presiuni.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Bari spune:

    Ahh, ce ma bucur ca am dat de postul acetsa, pentru ca si eu trec la fel de greu peste despartiri de persoane pe care le-am iubit mult si aveam impresia ca si Diana ca sunt defecta

Leave a Reply