Ce e nouDatingRecomandari

De ce nu îmi găsesc jumătatea? Principalele motive

By februarie 4, 2020 aprilie 12th, 2021 13 Comments
de ce nu imi gasesc jumatatea

Te uiţi de jur împrejur şi te întrebi ”de ce nu îmi găsesc jumătatea?”, ”o fi ceva în neregulă cu mine?”. De aici şi până la gânduri de genul: “Nu arăt suficient de bine”, “De vină e lipsa de experienţă” sau chiar “Sunt o persoană indezirabilă” e doar un pas! Nu e nimic adevărat! Încetează să te mai învinovăţeşti.

1. Îți faci prea multe griji despre cum arăți

Da, arăţi perfect! Nu-ţi mai face atâtea griji. Poate ţi se pare că nu te mai încap hainele pentru dimensiuni ideale sau că tenul tău a început să capete riduri ori că părul nu se mai aşază ca altădată. Prostii! Gândeşte-te numai la faptul că frumuseţea ta interioară nu ţi-o poate lua nimeni. Ai acel ceva al tău care te face să ieși în evidență.

2. Experiența nu este un sistem de valori

Faptul că nu ai foarte multă experienţă nu înseamnă că nu eşti o partidă bună. Din contră! Bucură-te de cele câteva relaţii pe care le-ai avut fiindcă e mai bine să trăieşti puţine aventuri, dar acestea să fi fost intense, decât să fii etichetată drept o persoană uşuratică. Experienţa nu este un sistem de valori.

3. Inteligența ta nu este o problemă

Te-ai gândit probabil că eşti prea deştept/eapta şi că îi intimidezi pe cei din jurul tău. Nu trebuie să-ţi faci griji. În cazul în care un potenţial partener fuge mâncând pământul fiindcă s-a speriat de faptul că ai creier şi ştii şi cum să-l foloseşti ar trebui să te bucuri fiindcă a plecat singur şi nu ţi-a mai dat bătăi de cap. La urma urmei, vrei alături o persoană cu care să poţi discuta de la egal la egal.

4. Frumusețea este subiectivă

Poate crezi că trebuie să te încadrezi în standardele de frumuseţe impuse eventual de revistele glossy. Nici gând! Nu toată lumea trebuie să arate ca şi cum acum ar fi coborât de pe coperţile unei reviste. Ştii vorba aceea: „Nu-i frumos ce-ţi place ţie, e frumos ce-mi place mie”. E loc pentru toată lumea pe pământ, iar frumuseţea este subiectivă. Şi poate că nu eşti tu fotomodel, dar cu siguranţă eşti un om frumos în ochii altora.

Cu cât mai repede înțelegi asta, cu atât mai repede o să înțelegi că întrebarea ”de ce nu îmi găsesc jumătatea?” are un răspuns foarte simplu. Toate aceste limitări sunt autoimpuse. Depășeștele!

5. Ai dreptul să încerci

Dacă îţi doreşti cu adevărat o relaţie, atunci trebuie să acţionezi. Crează-ţi un profil pe Sentimente, cel mai mare site de dating din România. Completează care sunt obiectivele tale şi ce-ţi doreşti de la un viitor partener şi îți vei găsi persoana care să te merite pe deplin.

Participă la evenimente cu multă lume, chiar dacă nu cunoşti aproape pe nimeni. Acolo vei avea ocazia să întâlneşti oameni interesanţi, care au aceleaşi pasiuni ca şi tine.

Și că tot vorbeam de evenimente, pregatim unul chiar de 15 februarie. Dans, muzică si multă voie bună. Toate la un preț modic. Dacă vrei să afli printre primii mai multe detalii, lasă-ne un comentariu 🙂

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply