Matrimoniale

Dating online: 3 tipuri de mesaje teribil de amuzante si complet neinspirate

By iulie 29, 2014 2 Comments

Dating online 3 tipuri de mesaje teribil de amuzante si complet neinspirateLa fel ca in viata reala, lumea datingului online iti ofera o singura sansa de a face o prima impresie ireprosabila. Desi fotografia principala, cat si informatiile pe care le gazduieste profilul unui user Sentimente.ro pot spune o multime de lucruri despre acesta, adevarul gol-golut ti se dezvaluie abia in urma interactiunilor cu el/ea. Asa apar, involuntar, si situatiile amuzante, favorizate de schimburile de mesaje.

De la cliseele pe care le auzi peste tot la gramatica deficitara, iata cateva tipuri de mesaje total neinspirate, dar amuzante, de care, mai devreme sau mai tarziu, te lovesti cand navighezi in lumea datingului online:

1. Mesajul-cliseu

Pe acesta chiar n-ai cum sa-l ratezi. Lumea virtuala abunda de pretendenti la inima femeilor care vor sa le vrajeasca pe acestea cu texte de tipul “parintii tai sigur au fost hoti, fiindca tu mi-ai furat inima”. Si mai amuzant este cand acela cu care comunici se transforma intr-un poet de ocazie, ce creeaza rime eminesciene: “Nu-i niciodata prea tarziu o poarta sa-i deschizi iubirii si langa cine-ti este drag sa mergi pe drumul fericirii”.

2. Mesajul agramat

Mai devreme sau mai tarziu, interactiunile tale din mediul online vor duce si la cateva “accidente” gramaticale. Adica pretendentii tai vor faulta serios gramatica, punctuatia, ortografia etc. limbii romane, drept care tu nu vei avea alta varianta decat sa te amuzi ori sa te enervezi, dupa caz, si sa spui “pas”!

Cateva exemple graitoare: “Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles”, “Slt am vzt k ai doua ochi superbe i-mi dai nr tel?” etc.

3. Mesajul infricosator

Dintr-o data, te vei simti ca intr-un film horror sau ca in liceu, pe vremea cand tipul acela ciudatel te astepta in fiecare seara la scara blocului, crezand ca tu nu-l vezi… Mesajul infricosator poate lua forme multiple, dar poate cea mai sinistra varianta a sa este aceea care sugereaza ca el te-a vazut deja undeva, te-a studiat cu atentie si, cum, necum, a dat peste tine in mediul virtual…

Un astfel de mesaj te poate amuza, bineinteles, insa niciodata pe moment. Mai ales daca include o istorisire detaliata a traseului tau cu autobuzul din ziua precedenta, cand el avea senzatia ca flirtezi cu el, desi tu habar n-ai despre ce este vorba.

Foto: watson.ch

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • ghitaderomania spune:

    Pentru a avea posibilitatea unui contact mult mai eficient,- vorbind din punct de vedere al finalitatii propuse- sugerez administratorilor acestui site, sa includa in pachetul de servicii oferite utilizatorilor si posibilitatea contactului vizual, prin intermediul Skype. Astfel, cea mai mare parte din mesaje, s-ar putea transforma in video-mesaje. E o sugestie, care, dupa parerea mea, ar reduce total posibilitatea uzului fraudulos de identitate, sau de poze de profil,care nu apartin celor care le-au postat.

  • kandet1960 spune:

    Da ‘ Este f real ce spuneti’ incredibil dar exact asa se petrec dialogurile antre EL/EA’ pe internet.

Leave a Reply